Monday, Dec 11th

Last update09:52:49

Te afli aici: Tehnologie Echipamente DARIMEX International vizeaza dublarea vanzarilor de membrane naturale in Romania

banner optim 540x130
 

DARIMEX International vizeaza dublarea vanzarilor de membrane naturale in Romania

  • PDF
Evaluare utilizator: / 0
Cel mai slabCel mai bun 
darimex ic55Fondata la 12 aprilie 1939 in Rotterdam de bunicul actualului administrator, Johan Mari Schouten, compania DARIMEX a patruns pe piata din Romania in anul 1977 si a devenit lider pe segmentul productiei si furnizarii de membrane naturale si artificiale.

„Investitiile au fost dintotdeauna o prioritate pentru noi. Momentan, luam in considerare investitia intr-un punct de colectare, congelare si depozitare la rece a subproduselor animale. Construirea unui depozit cu temperatura controlata pentru membranele naturale, marirea portofoliului de produse sarate, tubate, ambalarea membranelor de porc, oaie sau vita intr-o maniera similara cu modul in care sunt prezentate si vandute in Germania, toate acestea vor conduce spre materializarea intentiei noastre de a ne dubla volumele de vanzari de membrane naturale pe piata din Romania, in urmatorii trei ani”, a declarat Johan Mari Schouten, presedinte DARIMEX International.

Acesta a vorbit despre evolutia companiei si planurile de dezvoltare in Romania, in cadrul unui interviu acordat revistei INDUSTRIA CARNII.RO si publicat in editia cu numarul 55.

banner agerpress nou 554x80