ULMA Packaging investeste in eficientizarea productiei

ULMA Packaging investeste in eficientizarea productiei


Producator de referinta la nivel mondial de solutii de ambalare si automatizare a proceselor de ambalare, ULMA Packaging sarbatoreste in acest an, 10 ani de activitate pe piata din Romania.

ulma carnexpoProducator de referinta la nivel mondial de solutii de ambalare si automatizare a proceselor de ambalare, ULMA Packaging sarbatoreste in acest an, 10 ani de activitate pe piata din Romania.


Compania a realizat anul acesta doua obiective importante.

In luna septembrie, am inaugurat o noua fabrica pentru productia si proiectarea sistemelor tray-sealing la sediul central din Oati, Spania. Este o constructie greenfield, cu suprafata de 5.000 de metri patrati, realizata intr-un an si jumatate, care va functiona 100% din luna noiembrie. Aceasta dezvoltare a venit in urma volumului mare de comenzi pe care il inregistram si dorim sa reducem termenele de executie pentru aceste modele de masini.

Tot in cursul acestui an, am instalat doua masini cu comanda numerica in fabrica de subcomponente din Cluj. In prezent, unitatea din Cluj realizeaza masina in proportie de 80%, pe linii de flow-pack, termoformare si tray-sealing, cu parti componente fabricate in Romania.

Ulma produce circa 1.700 de masini pe an la nivel mondial, iar din Romania vin peste 100 de masini anual. Fabrica din Cluj este un plus pentru grupul Ulma Packaging pe piata mondiala, a declarat Mihai Ciobanu, director general Ulma Packaging Romania.

Acesta ne-a vorbit despre evolutia companiei pe piata din Romania si tendintele in domeniul proiectarii si productiei de sisteme de ambalat la nivel european, intr-un interviu publicat in editia cu numarul 55 a revistei INDUSTRIA CARNII.RO.



Poti fi interesat si de