Thursday, Nov 23rd

Last update10:40:28

Te afli aici: Tehnologie Echipamente Klöckner Pentaplast a finalizat achizitia LINPAC

banner optim 540x130
 

Klöckner Pentaplast a finalizat achizitia LINPAC

  • PDF
Evaluare utilizator: / 0
Cel mai slabCel mai bun 
linpac 2Grupul Klöckner Pentaplast anunta incheierea cu succes a achizitiei LINPAC Senior Holdings Limited si a filialelor sale directe si indirecte. LINPAC este un producator si un convertor de film proeminent pentru ambalarea produselor alimentare in Europa.

Tranzactia creeaza un lider mondial pe piata ambalajelor rigide si flexibile, cu venituri anuale de peste 2 miliarde de dolari. Grupul creat astfel va oferi clientilor solutii complete de ambalare, fiind una dintre cele mai inovatoare firme din industria foliilor si ambalajelo. Klöckner Pentaplast va fi condus in continuare de Wayne M. Hewett.

Grupul Klöckner Pentaplast este un lider mondial in solutii rigide si flexibile de ambalare, care servesc, printre altele, produselor farmaceutice, aparatelor medicale, alimentelor si bauturilor. Prin achizitionarea LINPAC, lider pe piata internationala in productia de ambalaje primare pentru alimente proaspete si servicii alimentare, Klöckner Pentaplast isi extinde puterea in piata, oferind tehnologii complexe.

Klöckner Pentaplast isi desfasoara activitatea in 18 tari si are peste 6.300 de angajati.

Ultima actualizare în Marţi, 18 Iulie 2017 13:20


banner agerpress nou 554x80