Inovatie de la Caroli: Salamul Semenic EXTRA cu eticheta termosensibila

Inovatie de la Caroli: Salamul Semenic EXTRA cu eticheta termosensibila


Caroli Foods Group introduce o premiera pe piata romaneasca de mezeluri: eticheta cu cadran termosensibil ce indica temperatura optima de pastrare a produsului (sub 8?C).

inovatie cfCaroli Foods Group introduce o premiera pe piata romaneasca de mezeluri: eticheta cu cadran termosensibil ce indica temperatura optima de pastrare a produsului (sub 8?C).
Culoarea galbena a cadranului termosensibil, denumit CarolimetruTermic, reprezinta un semn de atentionare ca produsul trebuie reamplasat la rece la o temperatura sub 8C. Cadranul termosensibil este amplasat pe partea frontala a etichetei, intr-un mod cat mai vizibil, usor de remarcat atat in vitrinele magazinelor cat si acasa.

Carolimetrul termic, asa cum l-am denumit noi, reprezinta o inovatie introdusa de Caroli Foods Group pentru a imbunatati viata consumatorilor nostri comunicandu-le faptul ca toate produsele alimentare trebuie pastrate la rece. Astfel, daca produsul este scos din frigider si tinut mai mult de 20 de minute la o temperatura ce depaseste 8? C, culoarea etichetei se modifica din verde in galben. Stim ca cel mai prielnic mediu pentru dezvoltarea bacteriilor patogene este zona periculoasa, anumite bacterii isi pot dubla numarul la fiecare 20 de minute. Tocmai de aceea dorim sa atragem atentia consumatorilor nostri asupra anumitor aspecte importante prin campania denumita #mancarecunotificare si prin intermediul carolimetrului termic?, a declarat Anamaria Bajan, Director Executiv de Marketing, PR si Business Development al Caroli Foods Group.



Poti fi interesat si de