Inovatie de la Sealed Air


Producatorul de ambalaje si utilaje pentru ambalare Sealed Air a anuntat, printr-un comunicat de presa, ca lanseaza o noua tehnologie pentru gama sa de echipamente de ambalare in vacuum.

inovaProducatorul de ambalaje si utilaje pentru ambalare Sealed Air a anuntat, printr-un comunicat de presa, ca lanseaza o noua tehnologie pentru gama sa de echipamente de ambalare in vacuum.
Noul Cryovac VS2XDC a fost creat cu scopul de a imbunatati productivitatea si, totodata, de a reduce costurile operationale. Sistemul inovator poate fi trecut cu usurinta intre soft si hard vacuum si este ideal pentru produse precum carne proaspata, preparate din carne si branzeturi.

Cresterea preturilor la materie prima si scaderea preturilor din retail ingusteaza marginile de profitabilitate. In acelasi timp, procesatorii trebuie sa mentina aceleasi nivele de calitate si eficienta, a declarat Krzysztof Zajac, directorul de marketing al Sealed Air Europa.

Pentru a tine pasul cu noile provocari de pe piata, am conceput masina de ambalare in vacuum VS2XDC. Aceasta poate grabi ritmul si eficienta liniei de ambalare, a mai afirmat acesta.

Sealed Air are aproximativ 23.000 de angajati si clienti in 169 de tari.



Poti fi interesat si de