Masura prin care Multivac va putea oferi clientilor linii complete de productie

Masura prin care Multivac va putea oferi clientilor linii complete de productie


Furnizorul de solutii pentru ambalarea produselor alimentare, Multivac, a anuntat printr-un comunicat de presa ca a achizitionat 49,9% din pachetul de actiuni al companiei TVI Entwicklung und Produktion GmbH, lider pe piata masinilor pentru portionarea carnii si liniilor complete de portionare.

multivac mFurnizorul de solutii pentru ambalarea produselor alimentare, Multivac, a anuntat printr-un comunicat de presa ca a achizitionat 49,9% din pachetul de actiuni al companiei TVI Entwicklung und Produktion GmbH, lider pe piata masinilor pentru portionarea carnii si liniilor complete de portionare.

Prin cumpararea acestor actiuni, Multivac face un pas strategic important spre a putea oferi clientilor sai linii complete de productie.

Cu o experienta pe piata de 12 ani, TVI a devenit, de-a lungul timpului, cel mai mare producator de echipamente pentru portionarea si procesarea carnii, potrivit documentului amintit anterior. Portofoliul acestuia cuprinde solutii pentru fierberea, presarea si portionarea carnii.

Cele doua companii isi vor concentra eforturile pe adaptarea produselor TVI la masinile de ambalare Multivac, tintind un grad cat mai mare de automatizare si eficientizare.

Datorita ritmului de expansiune alert, TVI si Multivac vor investi impreuna in constructia unei noi unitati de productie si de birouri in Bruckmhl din sud-estul Germaniei. Inaugurarea acesteia este programata intre finalul anului 2017 si inceputul lui 2018.

Multivac este unul dintre cei mai mari furnizori la nivel mondial de solutii pentru ambalare pentru produsele alimentare. Acesta are aproximativ 5.000 de angajati in intreaga lume si 80 de subsidiare pe toate continentele.



Poti fi interesat si de