Target Batcher Marel precizie si inovatie in domeniul ambalajelor

Target Batcher Marel precizie si inovatie in domeniul ambalajelor


Precizie, eficienta, castig. Intr-o lume orientata catre profit, cu totii cautam solutii care sa ne asigure castiguri cat mai mari si pierderi cat mai mici.

target batchPrecizie, eficienta, castig. Intr-o lume orientata catre profit, cu totii cautam solutii care sa ne asigure castiguri cat mai mari si pierderi cat mai mici.
Target Batcher Marel vine in sprijinul acestei dorinte si combina nevoia consumatorilor de a cumpara cat mai rapid produse ce au o greutate fixa intr-un singur pachet, cu cea a procesatorilor de carne, de a-si majora profitul prin cresterea vanzarilor. Concret, Target Batcher Marel este un utilaj de cantarire ce poate combina un numar predeterminat de bucati taiate preliminar intr-un pachet cu o greutate exacta. Utilajul ofera un randament crescut si o precizie sporita odata cu simplificarea intrarii produsului.

Target Batcher reprezinta calea simpla de a reducere pierderea. Cu 7 cantare individuale de mare precizie si 14 cosuri de retinere, Target Batcher selecteaza cea mai buna combinatie de produse intr-o fractiune de secunda. Acest utilaj unic produce pachete cu greutate fixa de produs proaspat sau congelat care are greutatea corecta vizata. Utilajul Target Batcher este ideal pentru dozarea precisa in pachete cu greutate fixa pentru consumator de aproape orice dimensiune.

Procesul tehnologic este unul modern, care se desfasoara la cele mai inalte standarde de calitate. Target Batcher foloseste o linie cu sapte cantare, pe care produsele sunt incarcate manual. Greutatea fixa a fiecarui produs este inregistrata, dupa care recipientul de cantarire transfera produsul intr-unul din cele 14 cosuri de retinere. Atunci cand o bucata a fost cantarita aceasta este lasata sa cada intr-unul din cosurile de retinere. Microprocesorul de comanda calculeaza apoi ce combinatie de bucati se potriveste cu greutatea setata.

Lotul este lasat pe banda transportoare de preluare ce il transporta catre statia de ambalare. Mai multe informatii putti gasi in editia 44 a revistei INDUSTRIA CARNII.RO.



Poti fi interesat si de