Utilaje de Cantarire Etichetare de la Marel


Marel ofera o gama completa de utilaje pentru cantarire-etichetare, cantare de verificare si sisteme mai complexe, care pot fi integrate complet in liniile de productie Marel.

marel wpl9060Marel ofera o gama completa de utilaje pentru cantarire-etichetare, cantare de verificare si sisteme mai complexe, care pot fi integrate complet in liniile de productie Marel.


Utilaje de cantarire-etichetare seria WPL9000
Gama larga a seriei WPL9000 poate manipula intre 40 si 160 pachete pe minut, cu etichete transfer termic si chimico-termic care pot fi aplicate pe partea de sus, de jos sau pe partea laterala a unui ambalaj. De asemenea, poate manipula asa-numitele etichete C. Acestea infasoara trei laturi ale unui ambalaj si permit tiparirea informatiilor in partea de sus si pe laterala. Etichetele C sunt populare in unele tari la punctele de vanzare
cu amanuntul, deoarece in acest fel consumatorul poate identifica mai usor produsele stivuite pe rafturi, in special pe rafturile marilor supermarket-uri.

Ecran tactil usor de utilizat
Utilajele de cantarire-etichetare seria WPL9000 sunt operate de la un ecran tactil usor de utilizat. Meniurile de setari ghideaza operatorul prin setarile aparatului si etichetelor. Configurarea sistemului este usoara. Un avantaj suplimentar este ca personalul nou poate fi instruit mult mai repede. Sistemul poate fi operat in mai multe limbi.

Ceea ce vedeti pe ecranul tactil este ceea ce veti obtine pe eticheta
Prin optiunea drag and drop, textul poate fi pozitionat corect pe eticheta si puteti seta pozitia etichetei pe ambalaj. Atunci cand vine momentul sa schimbati un produs sau o eticheta, setarea noua a etichetei poate fi verificata si pregatirile pentru noul produs pot fi efectuate fara a opri utilajul, economisind considerabil timpul dvs. Etichetele pot fi configurate off-line pe un PC si datele pot fi transferate la utilajul de cantarit-etichetat.

Sisteme pentru fluxurile foarte flexibile
Sistemele complete ale utilajelor de cantarire-etichetare sunt compuse dintr-un singur utilaj de cantarire urmat de pana la opt etichetatoare, fiecare dintre ele putand sa manipuleze simultan un numar de ambalaje de dimensiuni diferite. Un astfel de sistem va permite manipularea pe o singura linie a unei varietati de ambalaje diferite pentru diferiti clienti de retail.
Ambalajele diferite pot veni haotic, fara nicio ordine anume. Prin utilizarea echipamentelor adecvate (cantar, senzori optici, cititor de coduri de bare), acestea vor fi identificate dupa greutate, inaltime sau cod de bare si vor fi atribuite la etichetatorul corect.

Monitorizarea si controlul Innova
Etichetatoarele de pret si greutate pot fi integrate in software-ul nostru, de monitorizare si control, INNOVA. Un modul al sistemului permite gestionarea in timp real dintr-un punct central a mai multor utilaje de cantarire-etichetare. Acest modul poate interfata
apoi cu module Innova pentru distribuirea produselor, controlul stocurilor, preluarea si expedierea comenzilor, precum si pentru monitorizarea si controlul randamentelor. Impreuna, acestea se adauga unui sistem unic integrat furnizand managementului informatiile de care are nevoie pentru a-si face treaba in mod eficient.

Pentru mai multe informatii, puteti contacta reprezentantii companiei la adresa de e-mail romania@marel.com sau vizita pagina www.marel.ro



Poti fi interesat si de