SEALPAC tehnologie precisa la cea mai inalta calitate germana

SEALPAC tehnologie precisa la cea mai inalta calitate germana


Sealpac a lansat pe piata noi masini de ambalat prin termoformare, modele ce beneficiaza de un sistem de control al timpului de sigilare, al presiunii si temperaturii, dar mai ales de un design compact, posibilitate rapida de schimbare a matritelor, mentenanta si curatare usoara.

sealpac1Sealpac a lansat pe piata noi masini de ambalat prin termoformare, modele ce beneficiaza de un sistem de control al timpului de sigilare, al presiunii si temperaturii, dar mai ales de un design compact, posibilitate rapida de schimbare a matritelor, mentenanta si curatare usoara.


Toate aceste caracteristici sunt esentiale in procesul de productie, avand in vedere cerintele tot mai exigente privind normele de igiena si siguranta alimentelor.

Ambalarea complet automata a produselor alimentare este noua provocare pentru producatorii romani, deschisi catre inovatie si cel mai inalt nivel al calitatii. Pentru Sealpac performanta inseamna o continua perfectionare, iar inovatiile pe care le prezinta garanteaza siguranta alimentara si eficienta proceselor de productie.

Sealpac, reprezentat in Romania prin Pentapac, a prezentat la Interpack 2014 cele mai noi masini de ambalat prin termoformare si masini de ambalat in caserole preformate. Fiind fabricate in Germania, masinile de ambalat prin termoformare si masinile de ambalat in caserole preformate combina performanta, flexibilitatea si fiabilitatea, tehnologia folosita fiind dezvoltata pentru a opera in cele mai dure conditii.

Toate masinile/utilajele se caracterizeaza prin operatiuni simple, igiena optima si o tehnologie sigura: operarea cu usurinta a panoului touch screen, presiune inalta
pentru sigilare, sistem de schimbare rapida a matritei si costuri de mentenanta reduse.



Poti fi interesat si de