Emerson Technik se extinde pe noi piete


Intre 8 si 14 mai 2014, compania Emerson Technik, principalul furnizor de solutii tehnice in industria alimentara din Romania, a prezentat celule de fierbere si afumare la Interpack in Dsseldorf, Germania.

emerson1Intre 8 si 14 mai 2014, compania Emerson Technik, principalul furnizor de solutii tehnice in industria alimentara din Romania, a prezentat celule de fierbere si afumare la Interpack in Dsseldorf, Germania.


Compania a avut un numar mare de vizitatori la stand, iar interesul aratat solutiilor oferite de Emerson Technik din partea partenerilor de afaceri a confirmat decizia de a participa la acest targ, iar rezultatele au fost cele asteptate: contacte noi cu distribuitori ai produselor si consolidarea relatiilor cu actualii colaboratori.
De asemenea, pentru clientii din Romania, Emerson Technik a fost prezenta alaturi de partenerii specializati n solutii de feliere sau ambalare de la firmele TREIF si VARIOVAC.

In standul producatorului de masini de ambalat VARIOVAC au putut fi testate ultimele modele de linii cu termoformare, deja prezente in Romania, modele cu o viteza marita si cu o serie de imbunatatiri menite sa le permita utilizatorilor sa fie cat mai eficienti, dar, n acelasi timp, flexibili pentru cerintele tot mai diversificate ale cumparatorilor n ceea ce priveste ambalarea.

Modelele VARIOVAC Optimus si VARIOVAC Primus permit atat firmelor care fac primul pas in ambalarea profesionista cat si procesatorilor care deja folosesc acest sistem, sa se diferentieze pe piata printr-un ambalaj impecabil, dar totodata obtinut cu preturi reduse.

De asemenea, un segment foarte strans legat de ambalare il reprezinta felierea si portionarea produselor lactate si a celor din carne. Impreuna cu partenerii de la TREIF, Emerson Technik a prezentat cele mai noi modele de masini de feliat sau portionat pe care acestia le-au expus n standul de la Interpack.

Mai multe detalii despre prezenta Emerson Technik la Interpack 2014, puteti afla din editia cu numarul 35 a revistei INDUSTRIACARNII.RO



Poti fi interesat si de