O noua certificare pentru SIAD


SIAD Romania a obtinut recent certificarea ISO 22000:2005, standard privind siguranta alimentelor pentru gazele sale dedicate industriei alimentare.

o-noua-siad1SIAD Romania a obtinut recent certificarea ISO 22000:2005, standard privind siguranta alimentelor pentru gazele sale dedicate industriei alimentare.


Standardul este o certificare importanta si reprezinta o referinta in aplicarea normelor europene si internationale referitoare la igiena si siguranta alimentelor, potrivit reprezentantilor companiei. Obtinand aceasta noua certificare, SIAD Romania reuseste sa integreze intregul sau sistem de standarde, si anume:ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, ISO 22000 si GMP (Good Manufacturing Practices), confirmand inca o data atentia si interesul pentru asigurarea securitatii si calitatii sporite a produselor.

SIAD este nu numai unul dintre liderii pietei locale in furnizarea gazelor si amestecurilor de gaze pentru industria alimentara, ci si un partener capabil sa ofere clientilor sai solutii tehnologice eficiente si inovative, care imbunatatesc aspecte esentiale in acest domeniu, cum ar fi prelungirea duratei de viata a produselor pe raft, garantarea calitatii si sigurantei produselor. SIAD Romania ofera o gama variata de gaze tehnice, gaze pure, amestecuri de gaze, echipamente pentru gaze si servicii de management pentru sectorul gazelor. Intreaga gama de produse si servicii este disponibila in toata tara datorita unei retele nationale de distributie si cu sprijinul mai multor parteneri de distributie.

Compania dispune de doua unitati de productie: o statie de imbuteliere la Bucuresti, deschisa in 2005, precum si o fabrica de separare a aerului la Calarasi, inaugurata in 2008.



Poti fi interesat si de