Adrian Dobre: Cea mai scumpa masina de ambalat este cea care sta

Adrian Dobre: Cea mai scumpa masina de ambalat este cea care sta


Segmentul ambalajelor se dezvolta continuu, iar Multivac face toate eforturile sa propuna cele mai eficiente solutii de ambalare pentru industria carnii.

dobreSegmentul ambalajelor se dezvolta continuu, iar Multivac face toate eforturile sa propuna cele mai eficiente solutii de ambalare pentru industria carnii.
Cine intelege valoarea si mesajul unui ambalaj potrivit produsului pe care-l imbraca, va avea de castigat, a declarat Intr-un interviu acordat in exclusivitate pentru revista INDUSTRIA CARNII.RO, Adrian DOBRE, Managing Director Multivac Romania.

Eu spun asa: cea mai scumpa masina de ambalat nu este Multivac, este cea care sta!Pot sa am cele mai moderne utilaje, ultima tehnologie, ultima inovatie, dar daca produsul meu nu aduce profit... Daca o masina costa 10.000 euro si sta... este extraordinar de scumpa, pentru ca am dat banii degeaba. Noi asta incercam sa facem, sa sfatuim clientii sa cumpere un utilaj care sa produca valoare adaugata. Noi nu vindem mezeluri, branza, carne, nu acesta este businessul nostru, dar depinde de modul in care folosesti masina pe care o cumperi. In plus, ambalajul trebuie sa transmita ceva, striga de pe raft:cumpara-ma. Cine intelege valoarea si mesajul unui ambalaj potrivit produsului pe care-l imbraca, va avea de castigat, a declarat Adrian Dobre.


Despre industria amabalajelor, despre tendintele din Romania si inovatiile din domeniu, cititi continuarea interviului in revista INDUSTRIA CARNII.RO. Solicitati un exemplar al editiei cu numarul 33 la adresa de e-mail office@industriacarnii.ro sau la telefon 021.450.50.64 prin departamentul nostru de vanzari.



Poti fi interesat si de