Instalatii pentru produse necomestibile rezultate din abatorizare

Instalatii pentru produse necomestibile rezultate din abatorizare


Din procesul abatorizarii rezulta produse de uz alimentar, dar se genereaza si volume mari de subproduse necomestibile, care neputand fi comercializate nu au nicio valoare, rezultandcosturi importante de gestiune pentru eliminarea lor.

masinaDin procesul abatorizarii rezulta produse de uz alimentar, dar se genereaza si volume mari de subproduse necomestibile, care neputand fi comercializate nu au nicio valoare, rezultandcosturi importante de gestiune pentru eliminarea lor.
Partenerul nostru Agricarnitec este prezent in piata din anul 1969, furnizand o alternativa viabila pentru tratarea acestor materii secundare, care permite valorificarea lor. Cu ajutorul unor utilaje concepute pentru prelucrarea acestor produse, este posibila obtinerea unor substante organice care se utilizeaza in alte sectoare industriale.

Principalele produse care se obtin in urma acestui proces mechanic sunt uleiurile proteice de origine animala si faina proteica. Printre sectoarele industriale care utilizeaza ca materie prima faina proteica si uleiurile proteice, se numara: industria energetica, pet food, agricultura, cosmetica si farmaceutica.

Puteti citi continuarea articolului in revista INDUSTRIA CARNII.RO. Solicitati un exemplar al editiei cu numarul 33 la adresa de e-mail office@industriacarnii.ro sau la telefon 021.450.50.64 prin departamentul nostru de vanzari.



Poti fi interesat si de