Tuesday, Jan 23rd

Last update10:41:07

Te afli aici: Tehnologie Echipamente

banner optim 540x130
 

Echipamente

DI-CO TOTAL propune utilaje Handtmann pentru producatorii mari

 • PDF
handtmann carnatiDI-CO TOTAL, furnizor de echipamente pentru industria alimentara, le propune producatorilor romani masina Handtmann PVLH246, o noutate pentru piata din Romania. 

Detalii...

MULTIVAC a lansat un echipament destinat consumatorilor casnici

 • PDF
multivac homeMULTIVAC a lansat un nou dispozitiv ce permite consumatorilor sa-si ambaleze acasa produsele alimentare in pungi vidate pentru a le ingheta, a le mentine proaspete pentru mai mult timp sau pentru a le gati la temperaturi scazute.

Detalii...

Industria carnii isi creste tot mai mult gradul de automatizare

 • PDF
pentapac omoriTendintele de pe piata de carne si preparate din carne se refera la reducerea gramajelor, cat mai multe produse feliate la raft si dezvoltarea segmentului de produse crud-uscate si ready-meals. Pe piata din Germania, de exemplu, 92% din preparatele din carne sunt produse feliate.

Detalii...

Sisteme pentru cantarire si etichetare automata, de la Teorema Trading

 • PDF
teorema carnexpo 2017TEOREMA TRADING, furnizor de echipamente si utilaje pentru industria alimentara, a expus la Carnexpo 2017 sisteme complete din inox pentru cantarire si etichetare automata, care acopera o gama larga de aplicatii.

Ultima actualizare în Joi, 21 Decembrie 2017 16:50

Detalii...

MULTIVAC preia divizia de feliatoare ale VC999

 • PDF
feliator multivacSpecialistul in productia de utilaje si echipamente de ambalat pentru industria carnii, MULTIVAC anunta preluarea diviziei de feliatoare ale companiei VC999, incepand cu 1 decembrie 2017.

Detalii...

Ulma, pe primul loc in topul furnizorilor de echipamente pentru amabalare

 • PDF
fabrica ulma clujULMA Packaging, specializata in proiectarea si productia echipamentelor de ambalat si servicii, ocupa primul loc in topul furnizorilor de echipamente pentru ambalare, cu o cifra de afaceri de peste 66 de milioane de lei in 2016, in crestere cu peste 14 milioane de lei comparativ cu 2015.

Ultima actualizare în Miercuri, 29 Noiembrie 2017 14:56

Detalii...

DARIMEX International vizeaza dublarea vanzarilor de membrane naturale in Romania

 • PDF
darimex ic55Fondata la 12 aprilie 1939 in Rotterdam de bunicul actualului administrator, Johan Mari Schouten, compania DARIMEX a patruns pe piata din Romania in anul 1977 si a devenit lider pe segmentul productiei si furnizarii de membrane naturale si artificiale.

Detalii...

Darimex Techno - cel mai profitabil furnizor de echipamente in 2016

 • PDF
darimex cifra afaceri3Darimex Techno este lider pe piata din Romania in furnizarea de solutii complete pentru industria de procesare a carnii, compania reusind sa obtina anul trecut un profit de peste 3 milioane de lei, dublu fata de anul anterior, si o cifra de afaceeri de 42 de milioane de lei, in crestere si aceasta fata de 2015.

Ultima actualizare în Luni, 20 Noiembrie 2017 09:55

Detalii...

ULMA Packaging investeste in eficientizarea productiei

 • PDF
ulma carnexpoProducator de referinta la nivel mondial de solutii de ambalare si automatizare a proceselor de  ambalare, ULMA Packaging sarbatoreste in acest an, 10 ani de activitate pe piata din Romania.

Detalii...

C.E. anunta masuri pentru combaterea rezistentei la antimicrobiene

 • PDF
rezistenta antibiotice2Comisia a adoptat un nou plan de actiune pentru a combate rezistenta la antimicrobiene (RAM) - o amenintare din ce in ce mai mare, care cauzeaza anual in UE 25.000 de decese si pierderi in valoare de 1,5 miliarde de euro.

Ultima actualizare în Marţi, 18 Iulie 2017 13:17

Detalii...

Klöckner Pentaplast a finalizat achizitia LINPAC

 • PDF
linpac 2Grupul Klöckner Pentaplast anunta incheierea cu succes a achizitiei LINPAC Senior Holdings Limited si a filialelor sale directe si indirecte. LINPAC este un producator si un convertor de film proeminent pentru ambalarea produselor alimentare in Europa.

Ultima actualizare în Marţi, 18 Iulie 2017 13:20

Detalii...

Marel Poultry echipeaza compania sud-coreeana Harim

 • PDF
marel poultryMarel Poultry va echipa una dintre cele mai mari fabrici de procesare a carnii de pasare din lume.

Detalii...

Solutii eficiente energetic pentru instalatii frigorifice

 • PDF
instalatie frigorificaUniunea Europeana isi propune sa reduca impactul gazelor fluorurate asupra mediului prin reglementari legale.

Detalii...

Alianta strategica intre MULTIVAC, Meyn si Cabinplant

 • PDF
interpk 2MULTIVAC, Meyn si Cabinplant au incheiat un acord de cooperare, cu scopul de a oferi solutii combinate de calitate clientilor lor.

Detalii...

ULMA la INTERPACK 2017: Sisteme complet automatizate pentru ambalare

 • PDF
ulma IPK siteULMA Packaging, specializata in proiectarea si productia echipamentelor de ambalat si servicii, a expus la Interpack 2017 ultimele dezvoltari tehnologice in domeniile masinilor de ambalat si automatizarilor.

Ultima actualizare în Joi, 11 Mai 2017 13:02

Detalii...

Di-Co Total prezinta la Interpack cele mai moderne utilaje pentru industria alimentara

 • PDF
interpack3 di co total siteDi-Co Total SRL este prezenta zilele acestea la Interpack, cel mai mare eveniment dedicat industriei de ambalaje, unde expune echipamente moderne din domeniul umplerii si ambalarii.

Ultima actualizare în Miercuri, 10 Mai 2017 10:53

Detalii...

SEALPAC prezinta tehnologii inovatoare de ambalare

 • PDF
sealpac 0SEALPAC, lider mondial in productia de traysealere si masini cu termoformare, prezinta la Interpack 2017 cele mai noi solutii si echipamente de ambalat.

Detalii...

Solutii inteligente de ambalare de la Webomatic

 • PDF
webomatic interpackWebomatic prezinta solutii flexibile si personalizate de ambalare la Interpack 2017, cel mai important targ international dedicat industriei de ambalaje.

Detalii...

Producatorul de ambalaje Tiger Somes a obtinut certificare BRC

 • PDF
tiger somes brcTiger Somes, cel mai mare producator de ambalaje flexibile imprimate din hartie innobilata cu polietilena din Romania, a obtinut certificarea BRC. Este vorba despre un standard global care certifica siguranta si calitatea produselor comercializate.

Detalii...

Biofilm antimicrobian pentru ambalarea carnii

 • PDF
altCercetatorii Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara (USAMV) Cluj-Napoca au obtinut medalia de aur la cea de-a 45 editie a Salonului International de Inventica de la Geneva pentru un biofilm cu activitate antimicrobiana, o folie din biopolimeri folosita in ambalarea carnii. Inventia a fost brevetata la sfarsitul anului trecut.

Detalii...

PENTAPAC: tot mai multi producatori pun pret pe calitatea echipamentelor de ambalare

 • PDF
Evaluare utilizator: / 1
Cel mai slabCel mai bun 
pentapac mDupa cativa ani in care producatorii romani au achizitionat echipamente la cel mai mic pret, acum acestia pun mai degraba pret pe calitatea acestora, iar balanta inclina tot mai mult spre achizitionarea unui produs mai scump, dar de calitate superioara, potrivit reprezentantilor companiei Pentapac.

Detalii...


banner agerpress nou 554x80