Thursday, Nov 23rd

Last update10:40:28

Te afli aici: Tehnologie Echipamente

banner optim 540x130
 

Echipamente

Darimex Techno - cel mai profitabil furnizor de echipamente in 2016

 • PDF
darimex cifra afaceri3Darimex Techno este lider pe piata din Romania in furnizarea de solutii complete pentru industria de procesare a carnii, compania reusind sa obtina anul trecut un profit de peste 3 milioane de lei, dublu fata de anul anterior, si o cifra de afaceeri de 42 de milioane de lei, in crestere si aceasta fata de 2015.

Ultima actualizare în Luni, 20 Noiembrie 2017 09:55

Detalii...

ULMA Packaging investeste in eficientizarea productiei

 • PDF
ulma carnexpoProducator de referinta la nivel mondial de solutii de ambalare si automatizare a proceselor de  ambalare, ULMA Packaging sarbatoreste in acest an, 10 ani de activitate pe piata din Romania.

Detalii...

C.E. anunta masuri pentru combaterea rezistentei la antimicrobiene

 • PDF
rezistenta antibiotice2Comisia a adoptat un nou plan de actiune pentru a combate rezistenta la antimicrobiene (RAM) - o amenintare din ce in ce mai mare, care cauzeaza anual in UE 25.000 de decese si pierderi in valoare de 1,5 miliarde de euro.

Ultima actualizare în Marţi, 18 Iulie 2017 13:17

Detalii...

Klöckner Pentaplast a finalizat achizitia LINPAC

 • PDF
linpac 2Grupul Klöckner Pentaplast anunta incheierea cu succes a achizitiei LINPAC Senior Holdings Limited si a filialelor sale directe si indirecte. LINPAC este un producator si un convertor de film proeminent pentru ambalarea produselor alimentare in Europa.

Ultima actualizare în Marţi, 18 Iulie 2017 13:20

Detalii...

Marel Poultry echipeaza compania sud-coreeana Harim

 • PDF
marel poultryMarel Poultry va echipa una dintre cele mai mari fabrici de procesare a carnii de pasare din lume.

Detalii...

Solutii eficiente energetic pentru instalatii frigorifice

 • PDF
instalatie frigorificaUniunea Europeana isi propune sa reduca impactul gazelor fluorurate asupra mediului prin reglementari legale.

Detalii...

Alianta strategica intre MULTIVAC, Meyn si Cabinplant

 • PDF
interpk 2MULTIVAC, Meyn si Cabinplant au incheiat un acord de cooperare, cu scopul de a oferi solutii combinate de calitate clientilor lor.

Detalii...

ULMA la INTERPACK 2017: Sisteme complet automatizate pentru ambalare

 • PDF
ulma IPK siteULMA Packaging, specializata in proiectarea si productia echipamentelor de ambalat si servicii, a expus la Interpack 2017 ultimele dezvoltari tehnologice in domeniile masinilor de ambalat si automatizarilor.

Ultima actualizare în Joi, 11 Mai 2017 13:02

Detalii...

Di-Co Total prezinta la Interpack cele mai moderne utilaje pentru industria alimentara

 • PDF
interpack3 di co total siteDi-Co Total SRL este prezenta zilele acestea la Interpack, cel mai mare eveniment dedicat industriei de ambalaje, unde expune echipamente moderne din domeniul umplerii si ambalarii.

Ultima actualizare în Miercuri, 10 Mai 2017 10:53

Detalii...

SEALPAC prezinta tehnologii inovatoare de ambalare

 • PDF
sealpac 0SEALPAC, lider mondial in productia de traysealere si masini cu termoformare, prezinta la Interpack 2017 cele mai noi solutii si echipamente de ambalat.

Detalii...

Solutii inteligente de ambalare de la Webomatic

 • PDF
webomatic interpackWebomatic prezinta solutii flexibile si personalizate de ambalare la Interpack 2017, cel mai important targ international dedicat industriei de ambalaje.

Detalii...

Producatorul de ambalaje Tiger Somes a obtinut certificare BRC

 • PDF
tiger somes brcTiger Somes, cel mai mare producator de ambalaje flexibile imprimate din hartie innobilata cu polietilena din Romania, a obtinut certificarea BRC. Este vorba despre un standard global care certifica siguranta si calitatea produselor comercializate.

Detalii...

Biofilm antimicrobian pentru ambalarea carnii

 • PDF
altCercetatorii Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara (USAMV) Cluj-Napoca au obtinut medalia de aur la cea de-a 45 editie a Salonului International de Inventica de la Geneva pentru un biofilm cu activitate antimicrobiana, o folie din biopolimeri folosita in ambalarea carnii. Inventia a fost brevetata la sfarsitul anului trecut.

Detalii...

PENTAPAC: tot mai multi producatori pun pret pe calitatea echipamentelor de ambalare

 • PDF
Evaluare utilizator: / 1
Cel mai slabCel mai bun 
pentapac mDupa cativa ani in care producatorii romani au achizitionat echipamente la cel mai mic pret, acum acestia pun mai degraba pret pe calitatea acestora, iar balanta inclina tot mai mult spre achizitionarea unui produs mai scump, dar de calitate superioara, potrivit reprezentantilor companiei Pentapac.

Detalii...

Inovatie de la Caroli: Salamul Semenic EXTRA cu eticheta termosensibila

 • PDF
inovatie cfCaroli Foods Group introduce o premiera pe piata romaneasca de mezeluri: eticheta cu cadran termosensibil ce indica temperatura optima de pastrare a produsului (sub 8⁰C).

Detalii...

FOX: investitie de 1 milion de euro pentru o linie automata de feliere

 • PDF
fox investitieIn ultimii sase ani, producatorul de preparate din carne Fox a reusit sa isi depaseasca performanta realizata in anul precedent.

Detalii...

BASF si Agentia Spatiala Europeana vor dezvolta servicii digitale pentru fermieri

 • PDF
basfBASF si Agentia Spatiala Europeana (ESA) au semnat un acord de colaborare pentru a evalua modul in care informatiile si imaginile preluate de pe sateliti pot fi folosite in scopul dezvoltarii agriculturii, potrivit unui comunicat al companiei remis AGERPRES.

Detalii...

CSB-System va prezenta modulele Smart Meat Factory la targul IPPE

 • PDF
module smartSolutii pentru o trasabilitate eficienta, automatizare si „business mobile” sunt doar cateva dintre inovatiile ce vor fi prezentate de CSB-System la targul IPPE, ce se va desfasura in perioada 31 ianuarie – 2 februarie in Atlanta, SUA.

Detalii...

Multivac prezinta o gama larga de solutii la Interpack 2017

 • PDF
multivac interpakLiderul mondial in solutii de ambalare, Multivac, va expune o paleta variata de produse la Interpack, cel mai important targ international pentru ambalare.

Detalii...

Inovatie de la Sealed Air

 • PDF
inovaProducatorul de ambalaje si utilaje pentru ambalare Sealed Air a anuntat, printr-un comunicat de presa, ca lanseaza o noua tehnologie pentru gama sa de echipamente de ambalare in vacuum.

Detalii...

Masura prin care Multivac va putea oferi clientilor linii complete de productie

 • PDF
multivac mFurnizorul de solutii pentru ambalarea produselor alimentare, Multivac, a anuntat printr-un comunicat de presa ca a achizitionat 49,9% din pachetul de actiuni al companiei TVI Entwicklung und Produktion GmbH, lider pe piata masinilor pentru portionarea carnii si liniilor complete de portionare.

Detalii...


banner agerpress nou 554x80