Producatorul de ambalaje Tiger Somes a obtinut certificare BRC

Producatorul de ambalaje Tiger Somes a obtinut certificare BRC


Tiger Somes, cel mai mare producator de ambalaje flexibile imprimate din hartie innobilata cu polietilena din Romania, a obtinut certificarea BRC. Este vorba despre un standard global care certifica siguranta si calitatea produselor comercializate.

tiger somes brcTiger Somes, cel mai mare producator de ambalaje flexibile imprimate din hartie innobilata cu polietilena din Romania, a obtinut certificarea BRC. Este vorba despre un standard global care certifica siguranta si calitatea produselor comercializate.


Cu o experienta de 25 de ani in producerea de ambalaje de inalta calitate, Tiger Somes s-a impus pe piata romaneasca, dar si pe cea externa.

In vederea imbunatatirii calitatii produselor, respectiv pentru diminuarea impactului negativ asupra mediului si siguranta produsului care rezulta din fabricarea si comercializarea produselor, compania a inceput la jumatatea anului 2016 implementarea sistemului de management al sigurantei produsului, in conformitate cu standardul de referinta BRC Packaging and Packaging Materials High Higyene, iar la finalul anului s-a obtinut certificarea din partea organismului certificat Loyds. Sistemul BRC este proiectat pentru producatorii de ambalaje care furnizeaza componente sau ambalaje gata confectionate pentru ambalarea produselor alimentare. Am ales in primul rand acest certificat atat de greu si atat de strict, deoarece le va oferi clientilor o siguranta foarte mare ca lucrand cu Tiger Somes si cumparand hartia produsa de Tiger Somes vor avea o siguranta, iar produsul lor de calitate nu va avea niciun risc in fata clientului final, ne-a declarat Andrei Bradea, Country Sales Manager in cadrul SC Tiger Somes SA.

Tiger Somes produce lunar aproximativ 700 de tone de hartie innobilata cu polietilena. Din aceasta cantitate, 65% merge catre export, in special catre Franta si Italia, iar restul catre piata interna. Pentru 2017, Tiger Somes vizeaza cresterea productivitatii cu 25%.



Poti fi interesat si de