Fomica? iti pune pofta pe jar cu idei istete de gatit

Fomica? iti pune pofta pe jar cu idei istete de gatit


In industria alimentara, gustul si poftele romanilor dicteaza dezvoltarea produselor noi, insa, pentru a avea succes pe piata, nu este suficient sa livrezi un produs din carne de pui clasa A, ci trebuie sa le faci oamenilor viata mai usoara.

safir fomica2In industria alimentara, gustul si poftele romanilor dicteaza dezvoltarea produselor noi, insa, pentru a avea succes pe piata, nu este suficient sa livrezi un produs din carne de pui clasa A, ci trebuie sa le faci oamenilor viata mai usoara.


Pofte de-a gata, condimentate pe gustul romanilor

Gama Pui pe jar, lansata de Grupul de firme Safir sub brandul Fomica?, cucereste poftele romanilor cu produse din carne proaspata cu gust adevarat de pui si condimente natural, dupa retete bine mestesugite de catre un specialist in domeniu si dezvoltate impreuna cu acesta in sectia de productie Safir.

Pui pe jar: de la carnati proaspeti la pulpe pentru gratar

Gustul adevarat de pui al preparatelor din carne proaspata si pura - dupa retete bine mestesugite, folosind condimente naturale, atent alese, fara adaosuri - reprezinta ingredientul sigur pentru preparate gustoase si suculente, care ti se topesc in gura, fie ca le gatesti la cuptor, la tigaie sau la gratar.

Idei istete de gatit

Natural condimentate, preparatele Fomica? din gama Pui pe jar iti fac viata mai usoara si pot fi rapid pregatite folosind idei istete de gatit de la Fomica?. Fie ca vrei sa pui pe jar, aripioare de pui si carnaciori proaspeti, clasici sau picanti, sau pui la cuptor, pulpe dezosate, pentru o reteta cu gust echilibrat, Fomica? iti vine in ajutor cu produse din carne de pui natural condimentate.

Rapid de pregatit, usor de servit

Produsele Fomica? sunt disponibile in magazinele din reteaua clasica de distributie si se adreseaza romanilor cu pofta de viata si de sarbatoare, care apreciaza gustul adevarat de pui al produselor pentru gratar, natural condimentate, dupa retete bine mestesugite.

Descopera si alte idei istete de gatit cu produsele Fomica? din gama Pui pe jar:

www.safir.ro

Reteaua de distributie Safir



Poti fi interesat si de