Puiul Fericit de la AGRICOLA, votat Produsul Anului

Puiul Fericit de la AGRICOLA, votat Produsul Anului


Puiul Fericit de la AGRICOLA a primit luna aceasta distinctia Produsul Anului la categoria Carne refrigerata, ca urmare a votului a peste 6.000 de consumatori romani.

puiul fericit sitePuiul Fericit de la AGRICOLA a primit luna aceasta distinctia Produsul Anului la categoria Carne refrigerata, ca urmare a votului a peste 6.000 de consumatori romani.


Aceasta recunoastere vine dupa distinctiile internationale obtinute anul trecut, printre care cele doua stele aurii pentru gust remarcabil, obtinute din partea The International Taste and Quality Institute.

De zeci de ani, ne gospodarim cu pricepere si pasiune fermele, fabricile si liniile de productie. Dezvoltam produse noi si respectam retetele traditionale mostenite de generatii. Ca in orice gospodarie adevarata, punem pe mesele familiilor noastre aceleasi produse pe care le oferim consumatorilor nostri: asta inseamna pentru noi prospetime fara compromisuri si incredere in rezultatele muncii noastre. (...) In spatele constructiei acestui produs sunt sute de oameni: fermieri, procesarea respectiv sacrificarea si ambalarea cu grija si incredere, logistica si o echipa de vanzari dinamica. Tripleta de aur este completata de partenerii de retail carora le multumim pentru tot sprijinul acordat in cresterea acestei categorii de nisa si increderii in calitatea si, evident, inovatia la nivel de produs pentru Puiul Fericit. a declarat Carmen Gavrilescu, Marketing Manager Agricola International.

Produsul Anului este un demers care premiaza inovatia in produs, dupa un concept international ce activeaza in prezent in peste 40 de tari. In Romania, marca Votat Produsul Anului este inregistrata la OSIM din 2008, se afla la a opta editie si este reprezentata de catre agentia de comunicare Media Concept Store, care coordoneaza si gestioneaza activitatile intregului proiect.

Studiul s-a desfasurat in luna aprilie 2017, pe un panel de 6.000 de consumatori romani, constituit din persoane cu varsta de peste 18 ani, intr-un esantion reprezentativ la nivel national. Produsul Anului este desemnat sortimentul care acumuleaza cel mai mare punctaj la toate cele trei criterii: atractivitate, inovatie si satisfactie.



Poti fi interesat si de