Monday, Oct 23rd

Last update03:44:05

Te afli aici: Tehnologie

indagra 2017
 

banner optim 540x130
 

Tehnologie

Comisia Europeana analizeaza problema oualor contaminate cu insecticid

  • PDF
oua fipronilComisarul european pentru sanatate si siguranta alimentara, Vytenis Andriukaitis, a convocat o intalnire cu ministrii si organismele nationale pentru a discuta efectele negative ale contaminarii oualor cu substanta toxica denumita fipronil, care a dus la dispute intre statele membre, transmite Reuters.

Detalii...

C.E. anunta masuri pentru combaterea rezistentei la antimicrobiene

  • PDF
rezistenta antibiotice2Comisia a adoptat un nou plan de actiune pentru a combate rezistenta la antimicrobiene (RAM) - o amenintare din ce in ce mai mare, care cauzeaza anual in UE 25.000 de decese si pierderi in valoare de 1,5 miliarde de euro.

Ultima actualizare în Marţi, 18 Iulie 2017 13:17

Detalii...

Klöckner Pentaplast a finalizat achizitia LINPAC

  • PDF
linpac 2Grupul Klöckner Pentaplast anunta incheierea cu succes a achizitiei LINPAC Senior Holdings Limited si a filialelor sale directe si indirecte. LINPAC este un producator si un convertor de film proeminent pentru ambalarea produselor alimentare in Europa.

Ultima actualizare în Marţi, 18 Iulie 2017 13:20

Detalii...

Solina a finalizat achizitia companiei Supremia

  • PDF
supremia achizitieReprezentantii grupului Solina au anuntat finalizarea procesului de achizitie a companiei Supremia Grup, potrivit unui comunicat publicat pe site-ul Supremia.

Detalii...

Salata cu icre de stiuca, in curs de certificare IGP

  • PDF
stiuca1Asociatia Ro-Pescador a inceput demersurile pentru a dobandi protectia la nivel european Indicatie Geografica Protejata (IGP) pentru produsul traditional salata cu icre de stiuca.

Ultima actualizare în Luni, 26 Iunie 2017 10:10

Detalii...

„Novac Afumat din Tara Barsei”, marca protejata la nivel european

  • PDF
novac afProdus marca Delta din Carpati – Doripesco, „Novacul Afumat din Tara Barsei” a obtinut cel mai inalt standard de calitate europeana, certificarea IGP (Indicaţie Geografica Protejata).

Detalii...

Marel Poultry echipeaza compania sud-coreeana Harim

  • PDF
marel poultryMarel Poultry va echipa una dintre cele mai mari fabrici de procesare a carnii de pasare din lume.

Detalii...

O noua editie a Atelierului Micilor Bucatari CocoRico la final

  • PDF
atelier bucatGrupul Aaylex anunta finalizarea celei mai noi editii a programului educaţional „Atelierul Micilor Bucatari - CocoRico”, derulat in parteneriat cu Inspectoratul Scolar Judetean Buzau.

Detalii...

Rechinul si calcanul din Marea Neagra, afectati de braconaj

  • PDF
rechin2Directorul general al Institutului National de Cercetare Dezvoltare Marina "Grigore Antipa", dr. Simion Nicolaev, a declarat ca actualele stocuri de calcan si rechin ar asigura sustenabilitatea populatiilor daca braconajul ar fi eradicat complet in Marea Neagra.

Ultima actualizare în Miercuri, 21 Iunie 2017 13:27

Detalii...


banner agerpress nou 554x80