Buzau: "Ferma" de animale ilegala, descoperita de politisti

Buzau: "Ferma" de animale ilegala, descoperita de politisti


Politistii locali din Buzau, impreuna cu inspectori ai Directiei Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor si ai Directiei Finantelor Publice au descoperit, joi dimineata, in cadrul unei actiuni de control, o amenajare ilegala de circa 7.400 metri patrati pe malul raului Buzau, unde un localnic crestea pasari, oi, vaci si mai multi caini.

ferma ilegala buzauPolitistii locali din Buzau, impreuna cu inspectori ai Directiei Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor si ai Directiei Finantelor Publice au descoperit, joi dimineata, in cadrul unei actiuni de control, o amenajare ilegala de circa 7.400 metri patrati pe malul raului Buzau, unde un localnic crestea pasari, oi, vaci si mai multi caini.


"In cadrul actiunii de control, s-a constatat ca un cetatean din municipiul Buzau a imprejmuit ilegal, cu gard de plasa sudata, un teren in suprafata de aproximativ 7.400 mp, teren apartinand domeniului public al municipiului Buzau, pe care a construit mai multe anexe, unde crestea pasari, oi, vaci si caini. De asemenea, s-a mai constatat ca a sapat o groapa in care s-a format un lac, chiar langa digul de protectie al raului Buzau, groapa in care depozita gunoiul strans de la animale", a declarat pentru Agerpres purtatorul de cuvant al Politiei Locale Buzau, Doru Dumitrascu.

Potrivit sursei citate, proprietarul animalelor a fost sanctionat contraventional cu patru amenzi, toate in valoare 1.250 lei. Buzoianul a fost amendat pentru depozitarea ilegala a gunoiului menajer, pentru ocuparea fara aprobare legala a domeniului public sau privat al municipiului cu garaje, magazii, adaposturi pentru animale, imprejmuiri si alte constructii provizorii si pentru incalcarea unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice, dar si pentru lasarea in libertate si fara supraveghere a animalelor de orice natura, a mai declarat sursa citata.



Poti fi interesat si de