Reprezentantii industriei carnii din Europa se intalnesc la Bucuresti

Reprezentantii industriei carnii din Europa se intalnesc la Bucuresti


Uniunea Europeana a Comertului cu Animale si a Meseriilor Carnii (UECBV), prezidata de domnul Philippe Borremans, va sustine Adunarea Generala anuala la Bucuresti, in perioada 19-21 octombrie 2017, in spatiul dedicat conferintelor din hotelul CARO, Bucuresti.

uecbv logoUniunea Europeana a Comertului cu Animale si a Meseriilor Carnii (UECBV), prezidata de domnul Philippe Borremans, va sustine Adunarea Generala anuala la Bucuresti, in perioada 19-21 octombrie 2017, in spatiul dedicat conferintelor din hotelul CARO, Bucuresti.


UECBV se numara printre cele mai importante organizatii europene reprezentand 53 de asociatii si federatii din 24 de state membre ale Uniunii Europene dar si din Japonia, Norvegia, Rusia, Elvetia, Turcia si Ucraina. In total, 20.000 de societati si intreprinderi cu 230.000 de locuri de munca sunt regrupate in UECBV.

Asociatia Crescatorilor de Bovine, Ovine, Porcine (ACEBOP) din Romania a fost prima asociatie romana care a aderat la UECBV, urmata la un an de Asociatia Producatorilor de Carne de Porc din Romania.

Cele doua asociatii vor fi alaturi de membrii UECBV si de invitatii de elita ai acesteia, domnul Vytenis Andriukaitis Comisar european pentru sanatate si siguranta alimentara si domnul Ministru Petre Daea, Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale din Romania.

Membrii ACEBOP ureaza succes participantilor si invita fermierii, procesatorii din organizatii sa se inscrie pentru participarea la evenimentului anului pana in data de 12 octombrie!

Programul adunarii generale:

Prima zi a intalnirii, 19 octombrie, va fi dedicata intalnirilor tehnice.

In cea de-a doua zi, 20 octombrie, vor avea loc dezbateri si discutii la care vor participa specialisti din mai multe state UE. Invitati speciali sunt comisarul european pentru Sanatate si Siguranta Alimentelor, Vytenis Andriukaitis si ministrul roman al Agriculturii, Petre Daea.

Sesiunea 1 a conferintei UECBV, cu tema "Sectorul carne in UE si provocarea de a raspunde asteptarilor societatii civile va fi condusa de Ioan Ladosi, presedinte APCPR. Sesiunea 2, avand ca tema Brexit, va fi prezidata de Mary Pana, presedinte ACEBOP.



Poti fi interesat si de