Karpaten Meat mizeaza pe o crestere de 30% a vanzarilor de carne de vita Angus

Karpaten Meat mizeaza pe o crestere de 30% a vanzarilor de carne de vita Angus


Karpaten Meat, cea mai mare firma din Romania specializata in vanzarea de bovine si carne Angus, continua sa creasca vanzarile atat de bovine de reproductie din rasa Angus, cat si de carne de vita Angus.

karpaten foto2Karpaten Meat, cea mai mare firma din Romania specializata in vanzarea de bovine si carne Angus, continua sa creasca vanzarile atat de bovine de reproductie din rasa Angus, cat si de carne de vita Angus.


Potrivit informatiilor furnizate de reprezentantii grupului, in 2017 acestia se asteapta la o crestere a vanzarilor de bovine Angus cu 20%, in vreme ce pentru carnea Angus este estimata o crestere cu 30% a vanzarilor.

Karpaten Meat mizeaza nu doar pe vanzarile din Romania, cat si pe export, principalele tari catre care se indreapta carnea de vita proaspata fiind Germania si Elvetia. Proportia dintre volumul de carne vanduta in Romania si cea exportata de Karpaten Meat tinde sa se egalizeze. Astfel, daca in urma cu doi ani doar 20% din productie ramanea in tara, restul mergand catre tarile din Vest, in 2016, 40% din productie a avut destinatia retail, restaurante si procesatori din Romania.

Recent, a fost inaugurata o platforma online unde comercializeaza pe piata din Romania produse din carne de vita Angus 100% naturale.

Am avut cerere foarte mare de pe piata locala si pana acum am putut vinde numai carcase. Pentru ca multi oameni ne sunau si ne intrebau cum pot cumpara, am luat decizia de a crea aceasta platforma unde vindem doua pachete de carne de vita sanatoasa si naturala. Primul pachet se numeste Family Pack si este dedicat celor care vor sa gateasca in mod obisnuit, uzului zilnic, iar cel de-al doilea pachet se numeste Premium Pack si este dedicat ocaziilor mai speciale sau pentru gratar, au declarat reprezentantii firmei pentru turnulsfatului.ro.

Karpaten Meat a investit in ultimii ani peste 30 de milioane de euro in construirea sau reamenajarea unor ferme dezafectate. In 2017, grupul Karpaten Meat are peste 6.000 de capete de bovine si cinci ferme in judetul Sibiu.



Poti fi interesat si de