Tuesday, Jan 23rd

Last update10:41:07

Te afli aici: Stiri Zootehnie Premium Porc, in linie dreapta cu investitia de la Salcia

banner optim 540x130
 

Premium Porc, in linie dreapta cu investitia de la Salcia

  • PDF
salcia2Ferma de scroafe de la Salcia Tudor, din judetul Braila, este “in grafic”, au anuntat astazi reprezentantii grupului Premium Porc, firma cu actionariat danez.

“Aici urmeaza sa operam o ferma de 5.200 de scroafe, ceea ce va duce la cresterea productiei cu aproximativ 165.000 porci/an. Din iarna lui 2017, la Salcia Tudor vor fi insamantate primele scroafe”, se arata in anuntul postat pe pagina de Facebook a grupului.

”Am mare incredere in acest proiect de investitii. Cred cu tarie ca suntem pregatiti sa derulam proiectul cu viteza maxima pentru a insamanta scroafele in iarna”, a declarat Lars V. Drescher, CEO Premium Porc Group.

In comuna Salcia Tudor, grupul are deja functionale doua hale populate cu circa 5.000 de capete. Intentia este de a extinde capacitatea de productie, dar si de realizare a unei firme de reproductie.

Grupul „Premium Porc” este unul dintre cei mai mari producatori de carne de porc din Romania. Compania detine in prezent sase ferme de crestere a porcinelor in mai multe judete (Constanta, Vrancea, Olt, Braila si Sibiu) si doua fabrici de nutreturi combinate.

Ultima actualizare în Vineri, 28 Iulie 2017 09:39


banner agerpress nou 554x80