Parteneriat pentru finantarea crescatorilor de animale

Parteneriat pentru finantarea crescatorilor de animale


CEC Bank a semnat un parteneriat cu Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) privind finantarea capitalului de lucru pentru desfasurarea activitatilor curente de catre beneficiarii Masurii 215 - plati privind bunastarea animalelor, porci si pasari, se arata intr-un comunicat al bancii.

parteneriatCEC Bank a semnat un parteneriat cu Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) privind finantarea capitalului de lucru pentru desfasurarea activitatilor curente de catre beneficiarii Masurii 215 - plati privind bunastarea animalelor, porci si pasari, se arata intr-un comunicat al bancii.

In baza conventiei incheiate, beneficiarii pot accesa credite de pana la 85% din valoarea sumei calculate conform adeverintei eliberate de APIA, se mentioneaza in comunicat. Dobanda este de 3,51% pe an (ROBOR la 6 luni plus 2,45 puncte procentuale), iar comisionul de acordare este de 0,95% din valoarea creditului. Structura de garantii este una flexibila, inclusiv prin posibilitatea obtinerii garantiei Fondului de Garantare a Creditului Rural (FGCR) sau a Fondului National de Garantare a Creditelor pentru Intreprinderile Mici si Mijlocii (FNGCIMM). Finantarea se acorda fara contributie proprie din partea clientului si este exclusiv in lei, pentru prevenirea riscului valutar, se mai arata in comunicat.

Presedintele CEC Bank, Radu Gratian Ghetea, a declarat ca, din 2009 pana in prezent, banca a acordat, in cadrul parteneriatului cu APIA, finantari in valoare de aproximativ 2,5 miliarde de lei.SaveSave



Poti fi interesat si de