Arabii vor sa cumpere ovine si carne de oaie de la fermierii din Botosani

Arabii vor sa cumpere ovine si carne de oaie de la fermierii din Botosani


O delegatie de oameni de afaceri din Qatar, insotita de ambasadorul Romaniei la Doha, Cristian Tudor, a vizitat judetul Botosani, in vederea dezvoltarii unor parteneriate economice in domeniulagricolsi industriei alimentare.

arabi- ovineO delegatie de oameni de afaceri din Qatar, insotita de ambasadorul Romaniei la Doha, Cristian Tudor, a vizitat judetul Botosani, in vederea dezvoltarii unor parteneriate economice in domeniulagricolsi industriei alimentare.
Delegatia din Qatar, condusa de Ahmed Hussain Al-Khalaf, s-a intalnit, la Statiunea de Cercetare si Dezvoltare pentru Cresterea Ovinelor si Caprinelor de la Popauti, cufermieriidin judetul Botosani. Ambasadorul Romaniei la Doha, Cristian Tudor, a declarat, la finalul intrevederii, ca actioneaza in mod consistent si extrem de agresiv, pozitiv, pentru a introduce produse romanesti pe piata din Qatar.

Consider ca Romania are un potential fantastic de a furniza securitate alimentara pentru statul Qatar. Domnul Ahmed Hussain Al- Khalaf este unul dintre principalii jucatori din zona Golfului si va pot spune ca este extrem de incantat de vizita pe care o efectueaza in Romania. As vrea sa multumesc Guvernului Romaniei, Ministerului Agriculturii, pentru ca ne sprijina ca sa valorificam acest potential pe care il avem. Finalitatea acestei intrevederi speram sa fie transformarea acestui potential existent in contracte existente, a afirmat ambasadorul Romaniei in Qatar.

SaveSave



Poti fi interesat si de