Puiul Fericit de la Agricola se prezinta la CARNEXPO

Puiul Fericit de la Agricola se prezinta la CARNEXPO


Un produs important aflat in gama Agricola, justificat prin obiceiul de consum, este carcasa de pui (puiul grill), care reprezinta aproximativ 20% din volumul total al vanzarilor Agricola. Iar, aproape 10% din totalul vanzarilor de carne de pui sunt produse inovatoare, precum Puiul Fericit, Puiul Familist, Puiul Antistres si gama Usor de Gatit. Insa, cel mai valoros sortiment Agricola este pieptul de pui, care dezvolta cea mai mare masa de profit. La CARNEXPO, Agricola va participa cu puiul grill si pieptul de pui, dar si multe alte produse.

agricola pUn produs important aflat in gama Agricola, justificat prin obiceiul de consum, este carcasa de pui (puiul grill), care reprezinta aproximativ 20% din volumul total al vanzarilor Agricola. Iar, aproape 10% din totalul vanzarilor de carne de pui sunt produse inovatoare, precum Puiul Fericit, Puiul Familist, Puiul Antistres si gama Usor de Gatit. Insa, cel mai valoros sortiment Agricola este pieptul de pui, care dezvolta cea mai mare masa de profit. La CARNEXPO, Agricola va participa cu puiul grill si pieptul de pui, dar si multe alte produse.

Agricola detine 16% din piata carnii de pui, este lider cu 19% din piata de semipreparate si produse de tip ready-meal, iar Salamul de Sibiu Agricola este lider in total segment Salam de Sibiu comercializat in Romania cu 50% cota de piata, medie, in valoare (Nielsen, 2014). Dupa primele 6 luni ale acestui an, Grupul de firme Agricola nregistrat o crestere a cifrei de afaceri cumulata de 3,4% fata de anul 2014, ajungand la 306,766 milioane lei.



Poti fi interesat si de