Manastireanu: Chinezii vor animale nascute si crescute in Romania

Manastireanu: Chinezii vor animale nascute si crescute in Romania


Conditia necesara si suficienta pentru a face export in China este ca animalul livrat in viu sa fie nascut si crescut in Romania, conditie valabila si pentru animalele sacrificate in scopul exportului de carne pe piata chineza, sustine Vladimir Manastireanu, presedintele ANSVSA.

animaluteConditia necesara si suficienta pentru a face export in China este ca animalul livrat in viu sa fie nascut si crescut in Romania, conditie valabila si pentru animalele sacrificate in scopul exportului de carne pe piata chineza, sustine Vladimir Manastireanu, presedintele ANSVSA.
Daca nu indeplineste conditiile, agentul economic nu poate fi luat in considerare pentru export in China. In protocol sunt cuprinse informatii de ordin tehnic, iar cei care intentioneaza sa acceseze piata chineza trebuie sa se adreseze autoritatilor sanitar-veterinare locale. Toate DSV-urile emit certificate sanitar-veterinare si in care sunt mentionate cerintele sanitar-veterinare pe care trebuie sa le respecte fiecare agent in parte, a declarat in exclusivitate pentru revista INDUSTRIACARNII.RO presedintele ANSVSA Vladimir Manastireanu.

Nu doar chinezii sunt interesati de animalele autohtone. Presedintele ANSVSA spune ca exista mai multe cereri de export in tari terte, fie de animale vii, fie de produse de origine animala. Despre ce tari este vorba puteti afla din numarul viitor al revistei INDUSTRIA CARNII.RO.




Poti fi interesat si de