Avicola Calarasi a intrat in insolventa


Scandalurile de anul trecut din industria carnii au efecte in prezent. Cei de la Avicola Calarasi erau acuzati in toamna anului trecut ca au livrat carne de pui contaminata cu salmonela. Nici investitiile in modernizarea fermelor si abatorului, nici reclamele si nici dezmintirile publice nu au salvat ferma, care de o saptamana a intrat in insolventa.

avicolainsolventaScandalurile de anul trecut din industria carnii au efecte in prezent. Cei de la Avicola Calarasi erau acuzati in toamna anului trecut ca au livrat carne de pui contaminata cu salmonela. Nici investitiile in modernizarea fermelor si abatorului, nici reclamele si nici dezmintirile publice nu au salvat ferma, care de o saptamana a intrat in insolventa.
Un alt jucator - tot din industria carnii - a inchiriat complexul avicol, iar in scurt timp, noi pui crescuti la Calarasi vor ajunge in magazine. Pentru modernizarea la standarde europene a fermelor Avicolei Calarasi s-au investit 10 milioane de euro. O afacere pe care acum o vaneaza multi. Deputatul Vasile Iliuta, spre exemplu, care are afaceri mari in industria carni, ar fi dispus sa ofere 6 milioane de euro.

Sunt interesat sa preiau Avicola Calarasi sau parte din Avicola Calarasi. Sub alt nume, pentru ca imi este teama sa mai vin cu Avicola Calarasi pentru ce inseamna brandul care a fost afectat, a declarat deputatul Vasile Iliuta.

Pierderile inregistrate de Avicola Calarasi dupa scandalul salmonelei au ajuns la 15 milioane de euro.

Sursa: Digi 24



Poti fi interesat si de