Romvac estimeaza o cifra de afaceri de 11 mil de euro, in 2013

Romvac estimeaza o cifra de afaceri de 11 mil de euro, in 2013


Producatorul de medicamente de uz veterinar, Romvac, ar putea incheia anul acesta cu o cifra de afaceri de aproape 11 milioane de euro, in crestere cu 8% fata de anul trecut, a declarat Constantin Chiurciu, directorul general al Romvac. Acesta a aratat ca, in general, profitul net al companiei a fost de 10% din cifra de afaceri. Potrivit directorului general al Romvac, o noua directiva europeana cere reducerea consumului de antibiotice si trecerea peste bariera antibiorezistentei, iar compania are in program, impreuna cu un spital din Bucuresti, sa lanseze niste produse foarte cautate astfel incat cifra de afaceri sa isi mentina trendul de crestere, de cel putin 10%.Chiurciu a anuntat ca Romvac a primit o solicitare de a exporta opt produse in China, din care compania poate asigura cinci.

rmvProducatorul de medicamente de uz veterinar, Romvac, ar putea incheia anul acesta cu o cifra de afaceri de aproape 11 milioane de euro, in crestere cu 8% fata de anul trecut, a declarat Constantin Chiurciu, directorul general al Romvac. Acesta a aratat ca, in general, profitul net al companiei a fost de 10% din cifra de afaceri. Potrivit directorului general al Romvac, o noua directiva europeana cere reducerea consumului de antibiotice si trecerea peste bariera antibiorezistentei, iar compania are in program, impreuna cu un spital din Bucuresti, sa lanseze niste produse foarte cautate astfel incat cifra de afaceri sa isi mentina trendul de crestere, de cel putin 10%.Chiurciu a anuntat ca Romvac a primit o solicitare de a exporta opt produse in China, din care compania poate asigura cinci.


Acesta a cerut partenerilor sa ii comunice care sunt conditiile pentru export si ce dosare sunt necesare. Pe de alta parte, compania intentioneaza sa deschida un lant de 100 de farmacii veterinare sub marca proprie in urmatorii trei ani. Pentru moment au fost deschise 11 farmacii veterinare. Cu o experienta de peste 35 de ani in domeniu, Romvac este un brand romanesc care produce o gama foarte variata de medicamente preparate in toate formele (solutii, comprimate, pulberi etc.) si vaccinuri pentru pasari si animale, avand peste 300 de produse in portofoliu. De asemenea, firma comercializeaza peste 1.200 produse de la terti, unitatea de productie aflandu-se la Voluntari.

Producatorul de medicamente de uz veterinar a incheiat anul trecut cu o cifra de afaceri de circa 44 milioane de lei, estimarile pentru acest an ridicandu-se la 49 milioane de lei. Romvac a intrat si pe piata mancarurilor pentru animalele de casa, oferind o gama larga de hrana pentru caini si, recent, a inaugurat un lant de farmacii veterinare



Poti fi interesat si de