Termenul de depunere a cererilor producatorilor de carne de ovine din zonele defavorizate, prelungit

Termenul de depunere a cererilor producatorilor de carne de ovine din zonele defavorizate, prelungit


Guvernul a aprobat ca termenul de depunere a cererilor de catre beneficiarii schemei de ajutor specific acordat producatorilor de lapte si de carne de ovine in zonele defavorizate sa fie prelungit pana la 13 decembrie, a declarat ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, miercuri, intr-o conferinta de presa la Palatul Victoria. "De asemenea, s-a aprobat o HG privind modificarea HG 786/2013, privind schema de ajutor specific acordat producatorilor de lapte si de carne de ovine in zonele defavorizate. Extindem termenul pana la care se puteau depune cereri pentru cei care sunt in aceasta situatie pana la data de 13 decembrie, avand in vedere ca este primul an in care acordam acest ajutor", a declarat ministrul Agriculturii.

oiteGuvernul a aprobat ca termenul de depunere a cererilor de catre beneficiarii schemei de ajutor specific acordat producatorilor de lapte si de carne de ovine in zonele defavorizate sa fie prelungit pana la 13 decembrie, a declarat ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, miercuri, intr-o conferinta de presa la Palatul Victoria. "De asemenea, s-a aprobat o HG privind modificarea HG 786/2013, privind schema de ajutor specific acordat producatorilor de lapte si de carne de ovine in zonele defavorizate. Extindem termenul pana la care se puteau depune cereri pentru cei care sunt in aceasta situatie pana la data de 13 decembrie, avand in vedere ca este primul an in care acordam acest ajutor", a declarat ministrul Agriculturii.


Daniel Constantin a reamintit, in context, ca "dintr-un efectiv de 9,3 milioane de ovine vor beneficia de acest ajutor ovinele care sunt in zonele defavorizate intr-un numar de 1,6 milioane".
"Sprijinul suplimentar va fi cam de 50% fata de cei care sunt in afara zonelor defavorizate. Am vrut sa dam posibilitatea tuturor sa aiba timp sa depuna aceste cereri", a mai declarat ministrul Agriculturii.



Poti fi interesat si de