15 crescatori de porci ar putea accesa fondurile europene

15 crescatori de porci ar putea accesa fondurile europene


Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) Maramures estimeaza ca 15 fermieri, crescatori de porcine, ar putea depune documentatia on-line pe masura 215 pana la sfarsitul lunii august.

crescatorideporciAgentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) Maramures estimeaza ca 15 fermieri, crescatori de porcine, ar putea depune documentatia on-line pe masura 215 pana la sfarsitul lunii august.
"De regula, fermierii care au mai accesat fonduri europene pe dezvoltarea fermelor de porcine opereaza documentele electronic aproape de sfarsitul perioadei de depunere. Ne asteptam ca cei 15 fermieri, specializati in cresterea porcilor, sa completeze documentatia in urmatoarele zile. Banuiesc ca este interesul acestora sa continue programele de finantare mai ales ca o majoritatea isi valorifica productia pe piata locala si regionala", a declarat pentru Agerpres coordonatorul de programe APIA Maramures, Mihai Matias.

El estimeaza ca fermierii ar putea atrage peste trei milioane de euro, suma care a mai fost accesata pe alte programe de finantare.



Poti fi interesat si de