Card de reducere pentru achizitia de furaje


FrieslandCampina Romania extinde sprijinirea fermierilor din Ardeal cu doua beneficii pentru fermele partenere: cardul de reducere pentru achizitia de furaje si oferte speciale pentru achizitia de material seminal pentru bovine. Cardul de reducere pentru achizitia de furaje le acorda fermierilor parteneri ai FrieslandCampina Romania 10% reducere la achizitia de furaje pentru diferite categorii de rumegatoare, de la Cargill Nutritie Animala, furnizorul international de produse si servicii agricole. Cardul cobranded emis de cele doua companii este primul de acest gen de pe piata romaneasca. Aceasta facilitate reflecta angajamentul pe termen lung al FrieslandCampina Romania fata de fermierii din Ardeal, se arata intr-un comunicat al producatorului de lapte.

vaci3FrieslandCampina Romania extinde sprijinirea fermierilor din Ardeal cu doua beneficii pentru fermele partenere: cardul de reducere pentru achizitia de furaje si oferte speciale pentru achizitia de material seminal pentru bovine. Cardul de reducere pentru achizitia de furaje le acorda fermierilor parteneri ai FrieslandCampina Romania 10% reducere la achizitia de furaje pentru diferite categorii de rumegatoare, de la Cargill Nutritie Animala, furnizorul international de produse si servicii agricole. Cardul cobranded emis de cele doua companii este primul de acest gen de pe piata romaneasca. Aceasta facilitate reflecta angajamentul pe termen lung al FrieslandCampina Romania fata de fermierii din Ardeal, se arata intr-un comunicat al producatorului de lapte.
Totodata, pana la finalul lunii septembrie, fermierii parteneri ai FrieslandCampina Romania beneficiaza de un pachet promotional la achizitia de material seminal de la una dintre cele mai mari companii producatoare de genetica bovina din lume, CRV Holding. In functie de categoria de produs seminal aleasa, reducerea de pret poate ajunge pana la 70%.

De la intrarea noastra pe piata din Romania ne-am dedicat educarii si sprijinirii fermierilor, pentru un business sustenabil in zona producerii de lapte. Produsele Napolact, principalul nostru brand, se fac doar cu lapte colectat din Ardeal. Credem ca este de datoria noastra sa sprijinim fermierii pentru a-si dezvolta business-ul, dar si pentru a creste calitatea laptelui colectat. Astfel, asiguram la randul nostru calitatea superioara a produselor cu care ne-am obisnuit consumatorii a declarat Zoltan Feher Manager Materie Prima FrieslandCampina Romania.

CRV Holding este o companie multinationala ce isi desfasoara activitatea in domeniul ameliorarii bovinelor. Compania opereaza cu ferme de selectie si programe de ameliorare proprii in Olanda, Belgia, Brazilia, Noua Zeelanda, Republica Ceha, Luxemburg, Germania, Spania si SUA. Produsele si serviciile CRV sunt utilizate in 50 de tari din intreaga lume, in medii de exploatere si conditii meteorologice diferite. Cu vanzari de peste 9 milioane de doze de material seminal anual, se situeaza intre primele 3 mari companii producatoare de genetica bovina la nivel mondial. Cargill este un furnizor international de produse si servicii agricole, alimentare si financiare. Compania cu actionariat privat are 140,000 de angajati in 65 de tari. FrieslandCampina Romania este parte din compania olandeza FrieslandCampina, organizatie cu traditie in colectarea laptelui si fabricarea de produse lactate. FrieslandCampina este prezenta pe piata din Romania cu brandurile Napolact, Milli, Oke si Dots si ofera o gama larga de produse: lapte de consum, iaurt, branza, unt, lapte praf, zer praf si gustari pe baza de lapte. FrieslandCampina Romania colecteaza laptele de la o retea extinsa de fermieri din Ardeal.



Poti fi interesat si de