Tobias Weber este noul CEO al Weber Group


Incepand cu 1 ianuarie 2018, Tobias Weber a devenit noul director executiv la Weber Maschinenbau si astfel isi va asuma responsabilitatea globala in cadrul Grupului Weber, potrivit unui anunt al companiei, citat de euromeatnews.com.

tobias weber CEO"Am impus un ritm sustinut in ceea ce priveste crearea de echipamente inovative si foarte eficiente pentru feliere, pentru portionarea branzeturilor, a carnii si a carnatilor. Vizam pozitia de lider in tehnologie prin extinderea recenta a portofoliului si, evident, prin solutiile de ambalare propuse", explica Weber. "Prin urmare, vom continua sa ne concentram asupra celei mai mari forte - apropierea de clientii nostri - printr-o indreptare a intregii companii catre clientii nostri. Mai mult, ne vom concentra pe deschiderea de noi filiale in intreaga lume", a mai spus Tobias Weber.

Tobias Weber este cel mai mare fiu al lui Gunther Weber, fondatorului companiei, si a fost parte activa a companiei incepand cu 2009, mai intai ca sef al departamentului de tehnologie a aplicatiilor, apoi ca sef al dezvoltarii strategice a afacerilor si din iunie 2016 in calitate de director general.

Weber Maschinenbau este unul dintre cei mai importanti furnizori de sisteme de taiere la rece. Compania are peste 1.300 de angajati in 22 de sucursale din 18 tari, inclusiv Romania.



Poti fi interesat si de