Wednesday, Jan 24th

Last update04:22:47

Te afli aici: Stiri Top Stiri APIA: Cererile pentru motorina se depun pana pe 31 ianuarie

banner optim 540x130
 

APIA: Cererile pentru motorina se depun pana pe 31 ianuarie

  • PDF
motorina apiaAgentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) informeaza potentialii beneficiari ca pana la data de 31 ianuarie 2018 inclusiv, se depun Cererile de plata a ajutorului pentru cantitatile de motorina achizitionate si utilizate in agricultura, aferente perioadei 01 octombrie - 31 decembrie 2017 (trim. IV al anului 2017).

Cererile se depun la Centrele Judetene ale Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura, respectiv al municipiului Bucuresti, de catre administrator / reprezentantul legal sau imputernicitul acestuia, caz in care imputernicirea este emisa de catre administratorul /reprezentantul legal si este insotita de copia actului de identitate al persoanei imputernicite.

Ajutorul de stat se acorda sub forma de rambursare a diferentei dintre rata accizei standard si rata accizei reduse (stabilita la 21,00 euro/1.000 litri) pentru motorina utilizata la efectuarea lucrarilor mecanizate in agricultura a carui valoare unitara este de 1,7385 lei/litru.

Cereri de plata pentru rambursare vor depune potentialii beneficiari din sectoarele vegetal, zootehnic si imbunatatiri funciare.

banner agerpress nou 554x80