PROFI bifeaza sapte magazine noi la inceput de decembrie

PROFI bifeaza sapte magazine noi la inceput de decembrie


PROFI isi continua extinderea deschizand alte sapte magazine la Baleni, Baia de Fier, Moinesti, Onesti, Tomesti, Scornicesti si Vaslui.

profi decembrie7PROFI isi continua extinderea deschizand alte sapte magazine la Baleni, Baia de Fier, Moinesti, Onesti, Tomesti, Scornicesti si Vaslui.


Magazinele din Moinesti, Vaslui, Scornicesti si Baleni functioneaza in format Standard. Cel din Moinesti, judetul Bacau, se afla pestr. Capitan Zaganescu, nr.6, si are o suprafata totala de 400 mp, sala de vanzari fiind de 297 mp.

Primul magazin PROFI din orasul Vaslui este amplasat la Silver Mall, pestr. Stefan cel Mare, nr.275A, si se intinde pe o suprafata totala de 665 mp, din care suprafata de vanzari este de 484 mp.

Unitatea din Scornicesti, judetul Olt, se gaseste pe str. Libertatii, nr.6, pe o suprafata totala de 772 mp din care suprafata de vanzari masoara 535 mp.

Cea din Baleni, judetul Dambovita, este amplasata peSoseaua Bucuresti-Targoviste, nr. 211, si se intinde pe o suprafata totala de 551 mp, sala de vanzari fiind de 394 mp.

Magazinul din Baia de Fier, judetul Gorj, a fost inaugurat pe str. Principala, nr. 366. In format Loco, acesta se intinde pe o suprafata totala de 364 mp, din care sala de vanzari este de 262 mp.

In format City se afla unitatea din Tomesti, judetul Iasi. Aceasta a fost deschisa pe str. D.D. Patrascanu, nr.2, pe o suprafata totala de 412 mp, sala de vanzari fiind de 208 mp.

In acelasi format este si magazinul din Onesti, judetul Bacau, care functioneaza pestr. Casinului, nr. 2. Aceasta are o suprafata totala de 294 mp, iar sala de vanzari este de 207 mp.

Cu magazine prezente in 373 de localitati si o echipa de aproape 13.000 de oameni, PROFI este reteaua de retail modern cu cea mai mare extindere geografica din Romania.



Poti fi interesat si de