Ulma, pe primul loc in topul furnizorilor de echipamente pentru amabalare

Ulma, pe primul loc in topul furnizorilor de echipamente pentru amabalare


ULMA Packaging, specializata in proiectarea si productia echipamentelor de ambalat si servicii, ocupa primul loc in topul furnizorilor de echipamente pentru ambalare, cu o cifra de afaceri de peste 66 de milioane de lei in 2016, in crestere cu peste 14 milioane de lei comparativ cu 2015.

fabrica ulma clujULMA Packaging, specializata in proiectarea si productia echipamentelor de ambalat si servicii, ocupa primul loc in topul furnizorilor de echipamente pentru ambalare, cu o cifra de afaceri de peste 66 de milioane de lei in 2016, in crestere cu peste 14 milioane de lei comparativ cu 2015.


Profitul companiei a fost anul trecut de 2.076.997 lei.

Cu peste 50 de ani de experienta si o echipa de profesionisti inalt calificati, ULMA Packaging produce cele mai noi si avansate tehnologii de ambalare pentru industria carnii. ULMA are cea mai larga gama de tehnologii pentru ambalare: flow pack (HFFS), termoformare, tray-sealing, vertical (VFFS), ambalare in film stretch si termocontractibil (side seal si sleeve wrapping). Pe segmentul carnii de porc, ULMA Packaging utilizeaza cu preponderenta solutiile de ambalare in film stretch, termocontractibil si atmosfera controlata. In Romania, in general, productia este strans legata de piata interna, dar in ultimii ani s-a dezvoltat si exportul.


Detalii despre evolutia companiilor care activeaza pe piata locala a carnii puteti citi in Anuarul INDUSTRIA CARNII.RO.



Poti fi interesat si de