Maria Trading, cel mai mare crescator de bovine din Romania

Maria Trading, cel mai mare crescator de bovine din Romania


Conform cifrei de afaceri si profitului raportat pe 2016, Maria Trading este cel mai mare crescator de bovine din Romania.Astfel, in 2016, compania a facut afaceri de 244,936 de milioane de lei, in crestere cu aproximativ 15 milioane de lei fata de anul anterior.

bovine mariaConform cifrei de afaceri si profitului raportat pe 2016, Maria Trading este cel mai mare crescator de bovine din Romania.Astfel, in 2016, compania a facut afaceri de 244,936 de milioane de lei, in crestere cu aproximativ 15 milioane de lei fata de anul anterior.


2016 a fost un an bun pentru Maria Trading daca tinem cont de faptul ca profitul companiei a crescut si el cu aproape 9 milioane de lei, ajungand de la 7,9 milioane de lei, la 17 milioane de lei.

Anul trecut, in abatorul pe care Maria Trading il detine in Dragalina, judetul Calarasi, se sacrificau zilnic 200 de capete de bovine, ceea ce inseamna in jur de 50.000 pe an. Maria Trading este si unul dintre principalii exportatori de carne de vita in Turcia, dupa ce in 2016, abatorul din Calarasi a fost validat de catre specialistii turci. Din momentul aderarii la Uniunea Europeana, compania nu a avut acces pe aceasta piata, intrucat oficialii turci s-au opus vehement deschiderii pietei catre UE din cauza encefalopatiei spongiforme bovine.

Detalii despre evolutia companiilor care activeaza pe piata locala a carnii puteti citi in Anuarul INDUSTRIA CARNII.RO.



Poti fi interesat si de