Transavia, cel mai mare profit in topul grupurilor de companii

Transavia, cel mai mare profit in topul grupurilor de companii


Grupul Transavia, format din companiile Transavia si Avicola Brasov, a inregistrat in 2016 un profit de peste 68,5 milioane de lei, in crestere cu 5,3 milioane de lei comparativ cu anul anterior, situandu-se astfel pe primul loc in topul celor mai bine cotate grupuri de companii ca nivel de profit.

transavia topGrupul Transavia, format din companiile Transavia si Avicola Brasov, a inregistrat in 2016 un profit de peste 68,5 milioane de lei, in crestere cu 5,3 milioane de lei comparativ cu anul anterior, situandu-se astfel pe primul loc in topul celor mai bine cotate grupuri de companii ca nivel de profit.


Pe urmatoarele doua locuri in clasament se afla Grupul Smithfield si grupul Elit. Si cifra de afaceri a grupului Transavia a crescut anul trecut, de la 581.651.989 lei in 2015, la 606.031.396 lei in 2016.

Anul trecut, compania Transavia a investit doua milioane de euro in cele mai moderne tehnologii de ambalare, prezentand recent noile ambalaje ale produselor Fragedo. Transavia a fost premiata cu locul I in cadrul Topului National al Firmelor 2016 organizat de Camera de Comert si Industrie a Romaniei, la domeniul Agricultura, Silvicultura, Pescuit, Cresterea pasarilor, Intreprinderi Foarte Mari.

Transavia nu este doar liderul pietei locale de carne de pui, ci si unul dintre cei mai mari exportatori romani, fiind prezent in peste 10 tari din Comunitatea Europeana. 25% din productia realizata anual de companie merge la export.

Detalii despre evolutia companiilor care activeaza pe piata locala a carnii puteti citi in Anuarul INDUSTRIA CARNII.RO.



Poti fi interesat si de