Vascar lanseaza sase noi game de produse sanatoase Moldova in Bucate

Vascar lanseaza sase noi game de produse sanatoase Moldova in Bucate


Vascar, unul dintre principalii producatori de preparate din carne si conserve, anunta lansarea a sase noi linii de produse inovatoare si sanatoase marca Moldova in Bucate.

Vascar piept de rataVascar, unul dintre principalii producatori de preparate din carne si conserve, anunta lansarea a sase noi linii de produse inovatoare si sanatoase marca Moldova in Bucate.


Preocuparea noastra este sa imbunatatim mereu calitatea produselor pe care le oferim, prin inovatii si grija permanenta la detalii. Ne bucuram ca am reusit sa extindem portofoliul Moldova in Bucate cu o paleta larga de produse noi, sanatoase si gustoase, care sa satisfaca gusturile si celor mai pretentiosi consumatori. Avem multe noutati, de la produse rumenite - unde am folosit o tehnologie de productie inovatoare - la produse din carne de porc mangalita, specialitati de rata si carne proaspata de porc, pate cu 45% ficat sau mancaruri la cutie fara E-uri si aditivi. Asadar, invitam toti romanii la o masa sanatoasa cu Moldova in Bucate, spune Vlad Ciuburciu, Director General Vascar.

Produsele rumenite Moldova in Bucate, tehnologie inovatoare

Gama de produse rumenite Moldova in Bucate pastreaza gustul traditional de altadata si-l imbogateste cu ajutorul unei tehnologii inovatoare. Produsele rumenite sunt fabricate prin coacere si afumare, procedura ce permite pastrarea unui standard superior de calitate. Produsele astfel pregatite au o savoare unica si sunt in acelasi timp sanatoase, atribute ce definesc de altfel noua platforma de comunicare a brandului, Mananci sanatos cu Moldova in Bucate.

Noua linie de produse rumenite se remarca si printr-un ambalaj premium, cu design remarcabil, ce asigura o reala diferentiere la raft. Este o gama net diferita fata de tot ce se gaseste acum pe piata din punct de vedere calitate, inovatie, packaging. Ne bucuram ca am reusit sa lansam aceste produse si avem convingerea ca vor ajunge in scurt timp printre preferatele consumatorilor nostri .

Gama de produse rumenite cuprinde in acest moment cinci sortimente, dintre care doua specialitati - Muschi file rumenit si Ceafa rumenita, doua tipuri de salam - Salam rumenit si Salam de vara rumenit si Carnati taranesti rumeniti.

Specialitati de rata si carne proaspata de porc mangalita de la Moldova in Bucate

Pentru consumatorii care apreciaza carne deosebita, am lansat gama de specialitati de rata Piept si Pulpa de rata Moldova in Bucate - si gama de carne proaspata de porc mangalita - Muschiulet, Cotlet, Ceafa, Spata, Pulpa si Piept de porc mangalita - cu traditie in Romania. Carnea este 100% romaneasca, atent selectionata si fasonata. Ambalajul este unul special, de tip skin, procedura ce asigura conditii mai bune de pastrare si un aspect atragator.

Carne proaspata de porc de la Moldova in Bucate

Noua gama cuprinde patru tipuri de carne proaspata, fasonata Snitel din carne de porc, Ceafa de porc cu os, Cotlet de porc cu os, Carne tocata de porc si vita - la gramaj fix, 520 grame.

Noile sotimente sunt din carne 100% romaneasca, atent selectionata, neinjectata, pregatite cu grija pentru consum.

Pate cu 45% ficat din porc si pui

Conservele de ficat Moldova in Bucate cu 45% ficat la 30 grame si 140 de grame sunt produse integral din carne de porc sau pui, bogate in fier si vitaminele A si B12. Nu contin nici coloranti, nici alergeni.

Ambalajul are un design nou, atragator, ce diferentiaza net produsele Moldova in Bucate si aceasta linie in mod special.

Mancaruri si ciorbe Moldova in Bucate, fara E-uri sau aditivi-sub sloganul Ai timp pentru tine

Retetele traditionale delicioase la conserva vin acum intr-o noua formula, fara E-uri, fara aditivi, conservanti sau coloranti. Niciodata nu a fost mai simplu sa te bucuri de o mancare gatita savuroasa si sanatoasa!

Noua linie de mancaruri la cutie cuprinde: Chiftelute cu sos, Varza cu afumatura, Mazare cu piept de pui, Mazare cu carne de vita, Chiftelute cu sos, Sarmalute cu carne de porc si vita, Costita cu fasole , Carnaciori cu fasole, Ciolan cu fasole, Ciorba de fasole cu afumatura, Ciorba de pui, Ciorba de vacuta, Ciorba de burta, Ciorba radauteana din belsug, Tocanita de cartofi cu pulpa de porc, Fasole batuta, Mancare cu fasole, Ghiveci de legume.



Poti fi interesat si de