Chef Horia Virlan a gatit cu produse de la Moldova in Bucate

Chef Horia Virlan a gatit cu produse de la Moldova in Bucate


Spectacol gastronomic weekendul trecut, in incinta magazinului Auchan Berceni. Sute de clienti au trecut pragul magazinului, sambata, 14 octombrie, au avut ocazia sa ia parte la un adevarat festin culinar pregatit de maestrul bucatar Horia Virlan.

moldova in bucate2Spectacol gastronomic weekendul trecut, in incinta magazinului Auchan Berceni. Sute de clienti au trecut pragul magazinului, sambata, 14 octombrie, au avut ocazia sa ia parte la un adevarat festin culinar pregatit de maestrul bucatar Horia Virlan.


Horia Virlan a pregatit pe loc trei preparate delicioase: Gnocchi cu pastrama taraneasca de curcan Moldova in Bucate si varza de Bruxelles in sos cremos de salvie, Risotto rosu din mix de carnati de porc si carnati macelaresti Moldova in Bucate cu busuioc, salata calda cu piept de pui grille, bacon fiert si afumat Moldova in Bucate, avocado si rosii cherry.

Produsele Moldova in bucate respecta cele mai inalte standarde de calitate din domeniu, fiind in acelasi timp nu doar gustoase, ci si sanatoase. Ne bucuram ca tot mai multi romani - nu doar din regiunea Moldovei, ci din toata tara - apreciaza preparatele noastre si reputatia gamei Moldova in bucate este in continua crestere, spune Vlad Ciuburciu, Director General Vascar.

Brandul Moldova in Bucate de la Vascar reprezinta o gama completa de produse din carne si mancaruri la cutie pregatite dupa retete traditionale. De la specialitati taranesti (muschi file, ceafa de porc, sunculita, pastrama), produse crud uscate (diverse tipuri de salam salam Sinaia, salam banatean, salam bavarez, salam unguresc - carnati, muschi file), salamuri, carnati, crenvursti, parizer, toba, semi preparate (mici) la mancaruri la cutie (ciorba radauteana, ciorba de fasole cu afumatura, sarmalute, chiftele cu sos, ciolan cu fasole, costita, carnaciori cu fasole, tocanita de cartofi cu pulpa de porc, ghiveci de legume).

Preparatele din carne Moldova in Bucate sunt ideale pentru o gustare rapida, sau, pot fi folosite ca baza pentru mancaruri.



Poti fi interesat si de