CocoRico Gusta viitorul la Anuga 2017


CocoRico, brandul 100% romanesc al Grupului Aaylex, a participat la targul Anuga din Koln, cel mai mare si cel mai important eveniment mondial din domeniul industriei alimentare al anului 2017.

cocorico anugaCocoRico, brandul 100% romanesc al Grupului Aaylex, a participat la targul Anuga din Koln, cel mai mare si cel mai important eveniment mondial din domeniul industriei alimentare al anului 2017.


Targul Anuga, desfasurat anul acesta sub genericul Gusta viitorul, a gazduit 7.200 de companii din 108 de tari, expunand produse ?i preparate din carne, produse de morarit, panifica?ie ?i patiserie, produse lactate, dulciuri, conserve legume/ fructe si altele. Brandul CocoRico a fost prezent in cadrul standului Romaniei, desfasurat pe o suprafa?a de 1.000 mp.

In calitate de cel mai mare exportator de carne de pasare din Romania, suntem onora?i sa fim ambasadorii brandului CocoRico si ai carnii de pasare de calitate, produse in Romania. Carnea de pui CocoRico se bucura de o recunoastere si apreciere a calitatii remarcabile din partea tuturor partenerilor. Participarea la targ ne ofera, la fiecare editie, posibilitatea de a consolida relatiile comerciale la nivel european si de a perfecta noi contracte, in diferite tari. Totodata, avem ocazia de a primi feedback direct din partea mai multor clienti, specialisti in domeniul carnii, care ne declara ca, in opinia lor, produsele CocoRico sunt superioare calitativ produselor provenite din multe alte surse.

Suntem siguri ca, oferind constant consumatorilor nostri produse sigure, sanatoase, ei vor reveni sa aleaga aceleasi produse care le-au placut si in care au incredere, a declarat Bogdan Grama, directorul general al Grupului Aaylex.

Carnea de pui CocoRico, de cea mai buna calitate, este apreciata de consumatorii din toata lumea:

1. Pentru ca acordam o grija speciala sigurantei. Carnea de pui CocoRico este produsa intr-un sistem integrat, astfel incat intregul lant alimentar poate fi controlat cu strictete, incepand de la hrana puilor, continuand cu modalitatea de crestere si conditiile de transare, ambalare, transport, care respecta cele mai inalte standarde de igiena si siguranta alimentara. Cartea noastra de vizita: multiplele certificari recunoscute la nivel mondial pentru sistemul de management integrat calitate - siguranta alimentului,: ISO 9001:2015; ISO 14001:2015; ISO 22000:2005, IFS, BRC, BSCI, Halal, precum si certificarea speciala a sistemului integrat, sub marca SGS.

2. Pentru ca apa, hrana, grija si modalitatea de crestere a puilor influenteaza semnificativ si constant gustul, textura si calitatea carnii de pui. Puii CocoRico sunt hraniti 100% cu ingrediente vegetale, minerale si vitamine. Hrana se produce in propria fabrica moderna de hrana pentru pui, pe baza retetelor concepute special de nutritionistii Aaylex, pentru fiecare etapa de crestere a puilor. In tot procesul de crestere si abatorizare, utilizam doar apa pura, de cea mai buna calitate.

3. Pentru ca sistemul de refrigerare cu aer rece, alaturi de materialele speciale de ambalare pentru caserolele cu atmosfera protejata, ofera produselor CocoRico o durata de valabilitate de pana la 12 -14 zile, timp in care carnea isi pastreaza aceleasi proprietati nutritive si gustul deosebit.

Secretul pentru obtinerea carnii de pui CocoRico, hranitoare si de calitate constanta: imbinarea cu succes a traditiei cu inovatia, experienta si tehnologia de ultima generatie, alaturi de munca a peste 2.000 de romani.

CocoRico este astfel carnea de pui aleasa de milioane de consumatori din Romania si peste 10 tari din Europa.



Poti fi interesat si de