KOSAROM a lansat produsele fara E-uri


Urmand trendul mondial care vizeaza produse cat mai sanatoase, KOSAROM a lansat o noua gama de produse fara E-uri.

kosarom anugaUrmand trendul mondial care vizeaza produse cat mai sanatoase, KOSAROM a lansat o noua gama de produse fara E-uri.


Kosarom a lansat la Anuga o noua gama de produse E-free. Este vorba despre cateva articole fara E-uri complet. De asemenea, la peste 20 de articole care sunt in portofoliul Kosarom s-a lucrat mult in ultimul an si din produsele respective am scos monoglutamatul, proteina din soia si alte ingrediente, astfel incat produsele sunt acum cu eticheta transparenta. Am scos eticheta transparenta pentru ca am dat jos din produse aceste indrediente si, deasemenea, pentru ca suntem transparenti cu consumatorii nostri in ceea ce priveste continutul unui produs si atuurile lui, a declarat, pentru INDUSTRIA CARNII.RO, Elena David, directorul de vanzari Kosarom, prezenta zilele acestea la targul Anuga Meat, de la Koln.

Potrivit acesteia, produsele vor avea o ticheta care va evidentia faptul ca au fost inlaturati o serie aditivi. In plus, KOSAROM pregateste si campanii de promovare a acestor produse.



Poti fi interesat si de