Buzau: Crescatorie clandestina de animale, descoperita de politisti

Buzau: Crescatorie clandestina de animale, descoperita de politisti


O crescatorie cu cateva zeci de vaci, porci si oi, ce functiona ilegal in zona statiei de epurare a apei de la marginea municipiului Buzau, a fost descoperita intr-o actiune organizata de politistii locali si comisarii Garzii de Mediu, au informat luni autoritatile locale.

porci gripa ucrainaO crescatorie cu cateva zeci de vaci, porci si oi, ce functiona ilegal in zona statiei de epurare a apei de la marginea municipiului Buzau, a fost descoperita intr-o actiune organizata de politistii locali si comisarii Garzii de Mediu, au informat luni autoritatile locale.


La actiune, organizata la sfarsitul saptamanii trecute, au mai participat reprezentantii Directiei Sanitar - Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor, precum si cei ai Directiei de Sanatate Publica Buzau.

''Pe domeniul public fost descoperita o crescatorie ilegala imprejmuita cu gard de plasa sudata, cu mai multe anexe, unde se aflau oi, vaci si porci'', a declarat, pentru Agerpres, purtatorul de cuvant al Directiei de Politie Locala Buzau, inspector Doru Dumitrascu.

Potrivit sursei citate, in zona s-au gasit si doua gropi in care se aflau abandonate deseuri din plastic si folie, cauciucuri arse, deseuri de origine animala, oase, schelete de animale, care provin din sacrificari, precum si reziduuri din materiale de constructii si gunoi de grajd.

"In urma acestei actiuni, Politia Locala a inchis crescatoria de animale si aplicat sanctiuni contraventionale in valoare de 2.450 de lei", a mentionat sursa citata.



Poti fi interesat si de