Gama bio de peste Valeputna, prezentata la Anuga

Gama bio de peste Valeputna, prezentata la Anuga


Valeputna a adus, la Targul International Anuga Meat, gama de produse bio din peste, care reprezinta o premiera pe piata de profil din Romania.

pastrav valeputna1Valeputna a adus, la Targul International Anuga Meat, gama de produse bio din peste, care reprezinta o premiera pe piata de profil din Romania.


Printre produsele bio se numara pastravul afumat, file de pastrav si cobza de pastrav. "Pentru noi e un lucru extrem de important sa venim in intampinarea clientilor nostri cu o gama ce certifica curatenia produselor noastre. Si inainte lucram cu acelasi pastrav dar, dat fiind ca era in perioada de conversie, n-am putut sa ne punem formal aceasta informatie pe ambalaj. In momentul de fata avem aceasta certificare atat pe pastrav, ca si materie prima, cat si pe produsele derivate. Suntem extrem de incantati ca suntem primii din aceasta industrie din Romania care detinem produse bio", a declarat pentru INDUSTRIA CARNII.RO, Bobi Purda, directorul de vanzari Valeputna, prezent cu echipa sa la Targul Anuga Meat, desfasurat zilele acestea la Koln.

Reprezentantii Valeputna sustin ca vor ca in viitor sa largeasca gama de produse bio. In prezent, 10% din volumul de productie, care inseamna in jur de 4-5 tone lunar, merge spre gama bio. Ceea ce facem noi implica foarte multa munca artizanala am putea spune, in sensul ca multe procese sunt facute manual filetam manual, dezosam manual, baituim pastravul 24 de ore, dupa care il afumam in trei reprize. Cu siguranta nu vom face niciodata volume mari. Ne-am ales o cale care ni se potriveste, compatibila cu scala noastra de valori, a conchis Bobi Purda.



Poti fi interesat si de