Ministrul Daea: Sa mancam romaneste!


Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a participat miercuri la deschiderea targului 'Toamna buzoiana', in cadrul caruia expun peste 100 de producatori agricoli si mestesugari, ocazie cu care acesta a cumparat peste 20 de produse traditionale si i-a indemnat pe cei prezenti sa manance romaneste.

daea produse romenesti2Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a participat miercuri la deschiderea targului 'Toamna buzoiana', in cadrul caruia expun peste 100 de producatori agricoli si mestesugari, ocazie cu care acesta a cumparat peste 20 de produse traditionale si i-a indemnat pe cei prezenti sa manance romaneste.


Ministrul Daea a spus ca este "un bun cumparator, caci daca gusti, trebuie sa cumperi, ca asa este obiceiul la noi". El a dialogat cu cateva zeci de producatori agricoli si crescatori de ovine, cabaline, bovine, pe care i-a felicitat, dar pe multi dintre ei i-a si atentionat ca-i va vizita "pe ogor".

"Sunt preturi omenesti, sunt preturi de respect, la fel si produsele sunt bune si diversificate, iar producatorii daca le vand la aceste preturi, inseamna ca sunt multumiti", a mai declarat ministrul Agriculturii despre oferta de la cea de-a 13-a editie a Targului 'Toamna buzoiana'.



Poti fi interesat si de