Petre Daea indeamna romanii sa consume produse traditionale

Petre Daea indeamna romanii sa consume produse traditionale


Cu ocazia Zilei nationale a produselor agroalimentare romanesti, in fiecare capitala de judet, vor fi amenajate spatii de comercializare a produselor traditionale, a declarat ministrul Agriculturii, Petre Daea.

produse traditionaleCu ocazia Zilei nationale a produselor agroalimentare romanesti, in fiecare capitala de judet, vor fi amenajate spatii de comercializare a produselor traditionale, a declarat ministrul Agriculturii, Petre Daea.


Pe 10 octombrie, cand se sarbatoreste pentru prima oara Ziua nationala a produselor agroalimentare romanesti, vom organiza in fiecare capitala de judet si in orasele importante, spatii de comercializare a produselor traditionale. Astfel, oamenii pot sa vada ce s-a produs pana la aceasta data. Dorim sa cream si o piata de desfacere, pentru ca trebuie sa mancam aceste produse care sunt foarte valoroase, a declarat ministrul Agriculturii.

El a spus ca ar fi pacat sa dam la o parte produsele traditionale si sa mancam produsele altora, desi gustul fiecaruia il determina sa aleaga.

Iata ca prin aceste mijloace de promovare si realizare a acestor spatii de vanzare credem noi ca dam o mana de ajutor acestor produse traditionale pe care noi le-am autorizat si care sunt foarte multe si foarte bune, a spus ministrul Petre Daea.



Poti fi interesat si de