Carmangeria Moldovan va folosi doar carne din Romania

Carmangeria Moldovan va folosi doar carne din Romania


Moldovan Carmangeria Sannicoara, o afacere de familie infiintata in anul 1994 langa Cluj-Napoca, va folosi doar carne din Romania pentru produsele sale, renuntand la importuri. Proiectul se va finaliza la sfarsitului anului viitor, cand brandul va deveni suta la suta romanesc.

carmangerie moldovan foto5Moldovan Carmangeria Sannicoara, o afacere de familie infiintata in anul 1994 langa Cluj-Napoca, va folosi doar carne din Romania pentru produsele sale, renuntand la importuri. Proiectul se va finaliza la sfarsitului anului viitor, cand brandul va deveni suta la suta romanesc.


Avem un parteneriat cu un combinat agroindustrial din Curtici, pentru carne de porc, si cu doi furnizori pentru parte de bovine, carne de vita Black Angus, si vrem sa dezvoltam altul cu cooperativa agricola Somes Aries si sa promovam rasa Baltata Romaneasca. Intentia noastra este sa renuntam la importul de carne pentru produsele noastre si sa promovam producatorii de carne din regiunea Transilvaniei, sa contribuim la dezvoltarea acestei piete. Calitatea carnii romanesti este, uneori, peste cea din strainatate. Acesta este conceptul meu, proiectul urmand sa fie finalizat la sfarsitul anului viitor si sper ca aceasta decizie sa duca la o crestere a cifrei de afaceri. Aducem acum carne de vita din Polonia, dar nu numai, carne de porc din Germania si Ungaria, carne de miel din Noua Zeelanda si Irlanda si vreau ca brandul Moldovan sa devina unul suta la suta romanesc, a declarat, pentru Mediafax, directorul general al carmangeriei, Cosmin Moldovan.

Acesta a afirmat ca a discutat cu colaboratorii pe care ii are pentru colectarea animalelor de la fermieri si aducerea lor intr-o ferma de finisare, astfel incat sa existe carcase in mod constant.



Poti fi interesat si de