Selgros deschide al treilea magazin compact


Selgros Cash&Carry Romania va deschide vineri, 15 septembrie, primul magazin din Bistrita si a treia unitate a sa in format compact, dupa cele din Targu Mures si Alba Iulia, deschise in 2016, potrivit unui comunicat al companei.

selgros magazin nou1Selgros Cash&Carry Romania va deschide vineri, 15 septembrie, primul magazin din Bistrita si a treia unitate a sa in format compact, dupa cele din Targu Mures si Alba Iulia, deschise in 2016, potrivit unui comunicat al companei.


Magazinul are o suprafata de vanzare de 4.000 mp (fata de cei 10.000 mp ai unitatilor standard Selgros) si respecta accentul pus de Selgros pe competenta sa majora in produse alimentare si gastronomie. Structura acestuia integreaza conceptul de piata definita de calitate si prospetime, adoptat de catre companie incepand cu 2014, cu legume si fructe, peste si fructe de mare, carne si produse de brutarie. De asemenea, magazinul gazduieste si o vitrina asistata cu branzeturi si delicatese, semipreparate din carne si specialitati. In plus, unitatea asigura un spatiu reprezentativ, dedicat articolelor nealimentare, printre care: articole pentru copii (de la jucarii si accesorii pana la imbracaminte si produse specifice), articole de sezon, electronice si electrocasnice precum si o variata gama de articole de menaj.

Selgros Cash&Carry Romania este unul dintre cei mai importanti operatori din comertul romanesc. Compania si-a inceput activitatea pe piata locala in 2001, iar in prezent detine 21 magazine in Bucuresti, Brasov, Iasi, Targu Mures, Oradea, Cluj-Napoca, Ploiesti, Timisoara, Craiova, Bacau, Galati, Braila, Arad, Suceava si Constanta.

Din 2011, compania este parte a Transgourmet Holding AG cu operatiuni in Elvetia, Franta, Germania, Austria, Polonia, Romania si Rusia.



Poti fi interesat si de