A aparut editia 54 a revistei INDUSTRIA CARNII.RO. Iata ce puteti citi!

A aparut editia 54 a revistei INDUSTRIA CARNII.RO. Iata ce puteti citi!


Ultimul numar al revistei INDUSTRIA CARNII.RO a iesit de sub tipar. Ca de fiecare data, si in paginile acestei editii veti regasi interviuri, reportaje si cele mai noi informatii din sectorul de carne.

revista 54Ultimul numar al revistei INDUSTRIA CARNII.RO a iesit de sub tipar. Ca de fiecare data, si in paginile acestei editii veti regasi interviuri, reportaje si cele mai noi informatii din sectorul de carne.


Iata cateva dintre titluri:

INTERVIU: George MONCEANU, director general Monceanu Inocasings: Estimez pentru anul 2017 o cifra de afaceri de circa 6 milioane euro

INTERVIU: Mary Pana, presedinte ACEBOP: Productia nationala este mult sub nivelul de consum si aceasta situatie ne alerteaza

REPORTAJ: Carmangeriile mici, afaceri cu suflet

INTERVIU: Maurizia PINI, director general Mauriziaro Meat: Livram in Romania peste 17.400 de tone carne congelata si refrigerata

REPORTAJ: Fermierii cu viziune detin si cheia succesului

ANALIZA: Criza de pe piata fortei de munca se intensifica si in industria carnii



Poti fi interesat si de