Sisteme Big Brother in toate abatoarele din Marea Britanie

Sisteme Big Brother in toate abatoarele din Marea Britanie


Michael Gove, secretarul de stat pentru Mediu din Marea Britanie, a anuntat o serie de masuri ce vizeaza revizuirea legislatiei privind bunastarea animalelor. In acest sens, toate abatoarele din Regatul Unit vor fi dotate cu sisteme video de monitorizare.

abator export ue2Michael Gove, secretarul de stat pentru Mediu din Marea Britanie, a anuntat o serie de masuri ce vizeaza revizuirea legislatiei privind bunastarea animalelor. In acest sens, toate abatoarele din Regatul Unit vor fi dotate cu sisteme video de monitorizare.


La imaginile din cadrul sistemelor CCTV vor avea acces nelimitat inspectorii veterinari din cadrul Agentiei pentru Standarde Alimentare. Masura este menita sa-i linisteasca pe consumatori cu privire la eficienta aplicarii standardelor de bunastare.Michael Gove sustine ca aceste propuneri vor consolida pozitia Regatului Unit de lider mondial in domeniul bunastarii animalelor.

"Avem unele dintre cele mai inalte standarde de bunastare a animalelor din lume si actiunile pe care le stabilim acum vor intari statutul nostru de lider mondial. Pe masura ce ne pregatim sa parasim Uniunea Europeana, aceste masuri ofera o noua demonstratie consumatorilor din intreaga lume ca produsele noastre sunt de cea mai buna calitate", a adaugat secretarul de stat pentru Mediu, Michael Gove.



Poti fi interesat si de