Profi a deschis cinci magazine noi


Profi a inaugurat in aceasta saptamana alte cinci magazine in Rosiorii de Vede, Malu, Pechea, Valea Stanciului si Targu Carbunesti.

profi rosioriProfi a inaugurat in aceasta saptamana alte cinci magazine in Rosiorii de Vede, Malu, Pechea, Valea Stanciului si Targu Carbunesti.


Unitatea din Malu, judetul Giurgiu, se gaseste pe Soseaua Giurgiului, nr.123. In format Loco, aceasta are o suprafata totala de 318 mp, din care sala de vanzari masoara 190 mp.

In acelasi format functioneaza magazinul din Valea Stanciului, judetul Dolj. Acesta se afla pe str. Cezar Lazarescu, nr. 38, si se intinde pe o suprafata totala de 343 mp, din care sala de vanzari masoara 255 mp.

Magazinele din Pechea, Rosiorii de Vede si Targu Carbunesti sunt deschise in format Standard.

Unitatea din Pechea, judetul Galati, este situata pe str. Suhurlui nr. 2 si are o suprafata totala de 420 mp, din care sala de vanzari acopera 316 mp.

Cea din Rosiorii de Vede, judetul Teleorman, se afla pe Aleea CFR, bl. L7 - L8 si dispune de o suprafata totala de 414 mp, sala de vanzari masurand 358 mp.

Cu o suprafata totala de 577 mp, din care suprafata de vanzari ocupa 453 mp, magazinul din Targu Carbunesti, judetul Gorj, functioneaza pe str. Pietei, nr.3.

Prin magazinele sale prezente in 322 de localitati si o echipa de aproape 12.000 de oameni, Profi este reteaua de retail modern cu cea mai mare extindere geografica din Romania.



Poti fi interesat si de